Vælg en side

Gratis fragt til pakkeshop over 599,-

Hurtig levering - 1-3 hverdage

5 stjerner på trustpilot

25%

Coolpets Cooling Ice Fish

79,95 DKK 59,95 DKK

Din Hund har det også varmt

En ny serie af sjov sommer legetøj til din hund. Her er køleprodukter  en hjælp til at din hund får en behagelig sommer med kølende legetøj, der samtidig giver lidt mulighed for at blive nedkølet via den kolde væske.

 

Varenummer (SKU): TUCOOL036 Kategorier: , , Tags: , ,

Beskrivelse

CoolPets Cooling Ice Fisk – kølelegetøj

CoolPets Cooling Ice Fich er sjov hundelegetøj i den varme sommertid. En ny serie af sjov sommer hundelegetøj til din hund. Her er køleprodukter  en hjælp til at din hund får en behagelig sommer med kølende legetøj, der samtidig giver lidt mulighed for at blive nedkølet via den kolde væske. Du kan se flere varianter i CoolPets køleserie ved at se Ice Cube   og Ice Bone.

CoolPets Cooling Ice Fisk

Sommeren er altid en dejlig til for mange, på trods af det kan det  være særligt hårdt for hunde. På trods af de selv søger ind i skyggen og finder ly for den bagende sol, kan det også være for varmt for dem. Her er et legetøj der kan give timers sjov leg og det kan også afhjælpe  og lindre så din hund får det køligere. Du kan Køle din hund ned om sommeren, samtid med den har det sjovt.

Cooling Fisk i korte træk

  • Fyld din Cooling Ice fisk op med vand og læg i fryseren.
  • Giv den til din hund i frossen tilstand på en varm sommerdag.
  • Isen vil langsomt smelte og nedkøle din Hund
  • CoolPets Ice Fich
  • Afkøler
  • Langvarig køleeffekt
  • Kom vand i Cooling Fish
  • Forhindrer også din hund i at blive dehydreret.
  • Størrelse ca. 17 cm

 

CoolPets Dolphin

CoolPets Dolphi The Dolphin er “Legetøjet” der flyder på vandet  , og det indeholder en fin squeaker, der ned lyd gør det ekstra sjovt. Det flyder også når det har absorberet vand. Når hunden griber fat i Dolphi i munden, siver vandet langsom ud, så din hund kommer i vand og får vand, hvilket hjælper med at forhindre dehydrering. Du er velkommen til at se filmen her .

Team Jekas er klar

Har du spørgsmål til Team Jekas kan du ringe, sende en sms eller kontakte os på mail Her og vi vender tilbage. Har du lyst kan du følge Team Jekas på Instagram Her. Du kan også dele dine indkøb med Team Jekas enten i billeder eller små videoer #Jekashundogkat

Yderligere information

Vægt 0.3 kg
Variantv2

FunktionDB

DyrDB

MærkevDB

Størrelsev2

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Coolpets Cooling Ice Fish”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

0