Vælg en side

Gratis fragt til pakkeshop over 599,-

Hurtig levering - 1-3 hverdage

5 stjerner på trustpilot

22%

CoolPets Cooling Kølelegetøj Frozen Bone

89,95 DKK 69,95 DKK

Hunde har brug for at nedkøle

En ny serie af sjov sommer legetøj til din hund. Her er køleprodukter  en hjælp til at din hund får en behagelig sommer med kølende legetøj, der samtidig giver lidt mulighed for at blive nedkølet via den kolde væske.

 

 

Varenummer (SKU): CoolPetsFrozenBone Kategorier: , , Tags: , ,

Beskrivelse

CoolPets Cooling Kølelegetøj Frozen Bone

CoolPets Cooling Kølelegetøj Frozen Bone sjov Hundelegetøj .  En Nyhed af sjov sommerlegetøj til hunde. Hjælp din hund til at opleve en behagelig sommer med det nye  kølende og sjove sommerlegetøj  Sommer er en dejlig tid vi alle byder belkommen, der kan dg være varme sommerdage er kan være udfordrende for vores hunde. Selvom de søger ind i skyggen, kan der også blive for varmt for pels børn.

CoolPets Cooling Ice Bone Kølelegetøj er sjov Hundelegetøj i den varme sommertid. En ny serie af sjov sommer hundelegetøj til din hund. Her er køleprodukter  en hjælp til at din hund får en behagelig sommer med kølende legetøj, der samtidig giver lidt mulighed for at blive nedkølet via den kolde væske.  Du kan se andre varianter af sjov hundelgetøj der køler CoolPets der er Ice Cube   eller Ice Fish. 

CoolPets Cooling Ice Bone

Sommeren er altid en dejlig til for mange, på trods af det kan det  være særligt hårdt for hunde. På trods af de selv søger ind i skyggen og finder ly for den varme sol, kan det også være for varmt for dem. Her er et legetøj der kan give timers sjov leg og det kan også afhjælpe  og lindre så din hund får det køligere. Du kan Køle din hund ned om sommeren, samtid med den har det sjovt.

Cooling Bone i korte træk

  • CoolPets Cooling Kølelegetøj Frozen Bone
  • Afkøler
  • Langvarig køleeffekt
  • Kom vand i Cooling Fish
  • Forhindrer også din hund i at blive dehydreret.
  • Størrelse ca.  18 cm

CoolPets Dolphin

CoolPets Dolphi The Dolphin er “Legetøjet” der flyder på vandet  , og det indeholder en fin squeaker, der ned lyd gør det ekstra sjovt. Det flyder også når det har absorberet vand. Når hunden griber fat i Dolphi i munden, siver vandet langsom ud, så din hund kommer i vand og får vand, hvilket hjælper med at forhindre dehydrering. Du er velkommen til at se filmen her .

Team Jekas er klar

Har du spørgsmål til Team Jekas kan du ringe, sende en sms eller kontakte os på mail Her og vi vender tilbage. Har du lyst kan du følge Team Jekas på Instagram Her. Du kan også dele dine indkøb med Team Jekas enten i billeder eller små videoer #Jekashundogkat

Yderligere information

Vægt 0.35 kg
StørrelseDB

18 cm

FunktionDB

DyrDB

MærkevDB

Størrelsev2

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “CoolPets Cooling Kølelegetøj Frozen Bone”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

0