Vælg en side

Gratis fragt til pakkeshop over 599,-

Hurtig levering - 1-3 hverdage

5 stjerner på trustpilot

22%

CoolPets Dolphin

89,95 DKK Fra: 69,95 DKK

Hunde har brug for at nedkøle

En ny serie af sjov sommer legetøj til din hund. Her er køleprodukter  en hjælp til at din hund får en behagelig sommer med kølende legetøj, der samtidig giver lidt mulighed for at blive nedkølet via den kolde væske.

 

 

Ryd

Beskrivelse

CoolPets Dolphi The Dolphin – Kan flyde

CoolPets Dolphi The Dolphin Hundelegetøj  der er til sjov leg og vandleg. Det er sjov sommer legetøj  “Legetøj der kan flyde. The Dolphin t indeholder en fin squeaker, der ned lyd gør det ekstra sjovt. Det flyder også når det har absorberet vand. Når hunden griber fat i Dolphi i munden, siver vandet langsom ud, så din hund kommer i vand og får vand, hvilket hjælper med at forhindre dehydrering.  .

 

CoolPets Dolphin The Dolphin er i tre varianter

CoolPets Dolphin The Dolphin er sjov legetid i sommervarmen og med det lækre materiale og de sjove detaljer. Er det af sommerens hit når det gælder hundelegetøj. COOLPETS Dolphi the Dolphin er en sød Delfin ved navn Dophin Her er det perfekte sommerlegetøj! Det giver timers sjov vandleg og Dolphi flyder på vand.  Den er selvfølgelig udstyret med sjov piv indeni for at gøre den ekstra sjov. Giv din hund kvalitets lege tid og afkøling i sommervarmen. Bemærk Dolphin flyder på vand selvom den har absorberet vand! Når hunden griber om delfinen, bliver vand frigivet og er med til at afhjælpe dehydrering.Dit kæledyr har – Husk vandlegetøj  – Hjælp din hund med at regulere krops temperaturen med et legetøj der kan bruges til vand leg og der giver vand når din hund tager fat om den.

 

  • Størrelse 22 cm x ca. 15 cm

 

Team Jekas er klar

Har du spørgsmål til Team Jekas kan du ringe, sende en sms eller kontakte os på mail Her og vi vender tilbage. Har du lyst kan du følge Team Jekas på Instagram Her. Du kan også dele dine indkøb med Team Jekas enten i billeder eller små videoer #Jekashundogkat

Yderligere information

Vægt 0.4 kg
FarveBD

, ,

StørrelseDB

22 cm

FunktionDB

DyrDB

Størrelsev2

MærkevDB

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “CoolPets Dolphin”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

0