Vælg en side

Gratis fragt til pakkeshop over 599,-

Hurtig levering - 1-3 hverdage

5 stjerner på trustpilot

15%

Cool Water Ice Flower

199,95 DKK 169,95 DKK

Giv din hund – sjov vand legetøj

Nedkøl din hund med vand fra CoolPets Flower  et legetøj der kan bruges til vand leg. Snyd ikke dig selv for at se en video med Ice Flower i aktion – det er sjov vandleg til alle legesyge hunde

 

 

 

Beskrivelse

CoolPets Ice Flower Sprinkler

CoolPets Ice Flower Sprinkler er Sjov Hundelegetøj  uden side stykke. Det er sommerens hotte nyhed er sjov for både både hunde og børn, her får familien fælles vandleg der afkøler på en varm sommerdag. Den dekorative vandsprinkler tilbyder både din hund og børn en sjov og forfriskende leg, på de varme sommerdage. Det er let – Til slut den til  sprinkleren til have slangen og lad legen begynde den sprinkler i alle retninger, den er let at placere og let at have med i sommerhus eller på camping. Den Kan placeres alle steder sjovere bliver det ikke.

CoolPets Dolphin The Dolphin er i tre varianter

CoolPets Dolphi The Dolphin er sjov legetid i sommervarmen og med det lækre materiale og de sjove detaljer. Er det af sommerens hit når det gælder hundelegetøj. COOLPETS Dolphi the Dolphin er en sød Delfin ved navn Dolfi Her er det perfekte sommerlegetøj! Det giver timers sjov vandleg og Dolfi flyder på vand.  Den er selvfølgelig udstyret med sjov piv indeni for at gøre den ekstra sjov. Giv din hund kvalitets lege tid og afkøling i sommervarmen. Bemærk Dolfin flyder på vand selvom den har absorberet vand! Når hunden griber om delfinen, bliver vand frigivet og er med til at afhjælpe dehydrering.Husk – Du kan Hjælpe din hund med at regulere krops temperaturen med et legetøj der kan bruges til vand leg og der giver vand når din hund tager fat om den.

 

Team jekas

Team Jekas har udvalgt sove varianter af legetøj i varmen og den fås i vagant med   CoolPets Sunny the SeaLion  Søløven Sunny oCoolPets Wally the Whale – Hvalen Wally. Alle e sjov legetøj der nedkøler din hund i sommer varmen. Vi kan varmt anbefale sommersjov i CoolPets  serien.  

Team Jekas er klar

Har du spørgsmål til Team Jekas kan du ringe, sende en sms eller kontakte os på mail Her og vi vender tilbage. Har du lyst kan du følge Team Jekas på Instagram Her. Du kan også dele dine indkøb med Team Jekas enten i billeder eller små videoer #Jekashundogkat

Yderligere information

Vægt 1 kg
StørrelseDB

150 cm

FunktionDB

DyrDB

Størrelsev2

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Cool Water Ice Flower”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

0