Vælg en side

Gratis fragt til pakkeshop over 599,-

Hurtig levering - 1-3 hverdage

5 stjerner på trustpilot

29%

Crazy Eight med plysbold

112,95 DKK 79,95 DKK

Crazy Eight med plysbold

Crazy Eight er et sjovt katte legetøj, der øger lege og fange instinktet. Her er der bare en dobbelt boldbane er dobbelt sjov  i form af et ottetal.

 

Beskrivelse

Crazy Eight med plysbold

Crazy Eight her med Plys Bold er et  stykke legetøj, der øger lege og fange instinktet hos din kat.  Crazy Eight  har en  fjeder  med plysbold, der ved aktivering driller  din kat ved den lystigt bevæger sig.

Crazy Eight med plysbold – kattelegetøj

Kattelegetøj og aktiveringslegetøj samt Organic Legetøj, naturlegetøj og sanselegetøj er en essentiel del af din kats trivsel. Din kat har behov for stimulering og aktivering. Derfor har vi gjort os umage for at finde de perfekte produkter.  I katte legetøj, sanselegetøj, naturlegetøj aktiverings legetøj, der udgør et anderledes, spændende og nøje udvalgte sortiment.

Vores fokus er rettet mod, at din kat får det bedst tænkelige katte liv. I denne kategori finder du legetøj, der stimulerer din kats sanser. Derfor finder du både legetøj, der kan sige lyde samt legetøj, der stimulerer jagt instinktet. Og ikke at forglemme vores fantastiske natur legetøj Her.

Kattelegetøj – Aktiveringslegetøj – Naturlegetøj Organic

For at dække ovenstående bedst muligt finder du blandt andet natur- og aktiverings legetøj. Din kat er intelligent – lad den ikke kede sig. Specielt indekatte har behov for sanselegetøj eller stimuleringelegstøj, naturlegetøj  og Organic legetøj, der kan stimulere jagt instinktet. Hos Jekashundogkat.dk finder du de nævnte produkter til en billig pris. Hvis du har brug for nogle specifikke anbefalinger til legetøj, der dækker  specifikke sanselegetøj og stimuleringdområder, så kontakt os gerne. Køb dit katte legetøj hos Jekas – for et godt katte liv! God tur på siden!

Yderligere information

Vægt 1.2 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Crazy Eight med plysbold”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

0