CT Penken Compressed Catnip Bold med drillende fjer i jord farver JekasCT Penken Compressed Catnip Bold med drillende fjer i jord farver Jekas

CT Penken Compressed Catnip Bold

53,00 DKK

Back To nature

CT Penken Compressed catnip Bold i smukke og naturlige farver og drillende bånd med plys kvaste.

Varenummer (SKU): Cat Nip Bold med Fjer Kategorier: , , , Tags: , , , ,

CT Penken Compressed Catnip Bold

CT Penken Compressed catnip Bold i smukke og naturlige farver, med presset CT catnip og de drillende bånd med plys kvaste. Her  er en af favoritterne, når det kommer til det nyestekattelegetøj på markedet. Presset Catnip pg drillende fjer er noget din kat gerne vil lege med, og den let kan få fat i.

Katten kan lege med en bold  og fange de lette fjer. Tiden vil flyve afsted, og katten vil elske at lege med den. Den kan hygge sig med kuglen og nyde duften, af den beroligende Cat nip, imens de flyvske fjer driller og animeer til at fange leg.  Hos jekas kan vi varmt anbefale dette naturlige,  kattelegetøjet med flotte fjer i de fine gyldne jord farver.

Cat Nip på en sjov og anderledes måde

Her vil Cat nip  give en god mening ,og den giver  tryghed og hygge på en gang. Et kattelegetøj, der er så meget mere end bare et stykke legetøj.

Her er der tænkt på miljøet, intet plastic og intet usundt for katten.  Back to Nature får lige pludselig tankerne hen på kattens naturlige behov, hvis den var fri  og ude i naturen.  Et kattelegetøj der  bliver et must have er denne  sjove Cat nip bold med fjer.

Den er levende og indbyder til at katten kan nusse og hygge sig, med at bide og fange de drillende og legesyge fjer. Når det gælder kattelegetøj – Back to Nature. Vil du se vores udvalg i natur legetøj  

Elsker du også Team Jekas? 
Så følg med i vores Jekas univers som du finder på 👉 Facebook 👈
Du kan også følge os på 👉 Instagram 👈 og dele dit køb med resten af Jekas familien ved at bruge #jekashundogkat 
Har du spørgsmål kan du altid enten ringe til os eller du kan sende en mail til os og vi vender tilbage.

Vægt 0.2 kg
Farve

jordfarver

Dyr

Kat

Funktion

Kattelegetøj

Mærke

Flamingo

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “CT Penken Compressed Catnip Bold”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

1
Scroll til toppen