Tilbud!
Kattehule-liva-i-filt-jekas-dk.jpg
Kattehule-liva-i-filt-jekas-dk.jpg

Cuddly Hule Filt

288,00 DKK 229,00 DKK

Stilfuld Hyggested 

Her har du en stilren Hyggehule i et fed polyester filt i en lysegrå eller mørkegrå farve. Den er brugervenlig og lavet i et slidstærk materiale.

 

 

Ryd

Cuddly Hule Filt

Cuddly Hule filt – Hyggested og gemmested i super smart design, let tilgængelig og kan stå ubemærket i stuen og stadigvæk være et fint gemmested og hygge hule for kat og mini  hunde. Vil du gerne undgå plys så er det denne hule der kan bære en mulighed. Det eneste der er plys på –  er den fine pude der er inde i hulen. Ellers ingen plys og let at klappe sammen og  sæte op igen via en lille smart lynlås. Tager du på udstillinger er denne hule perfekt til at kunne stå i et udstillingsbur.

Du kan med et snuptag via lynlåsen lyne den op og så har du en seng i stedet for en hule.  Denne hule kan leveres i to varianter, forskellen er hvordan indgangen placeret. Hyggested let tilgængelig – i trendy Hay stil. Cuddly Hule filt – Hyggested og gemmested i super smart design, let tilgængelig og kan stå ubemærket i stuen og stadigvæk være et fint gemmested og hygge hule for kat. Mini Hunde kan sagtens bruge den hule med indgang fra siden, den er især perfekt til de små racer.

  • Hule og seng
  • Mål: 40 x 24 x 46 cm
  • Farver Grå
  • Matriale : Filt
  • Lynlås der gør det let at afmontere hulen
  • Håndvaskes

se produktet i brug 

Har du spørgsmål

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte os Her . Måske du har lyst til at følge vores nyheder og tiltag på Instagram, det kan du gøre Her.  Vidste du at du kan dele dine indkøb med “jekashundogkat på Instagram

Vægt 2 kg
Farve

Grå, Lysegrå

Vælg en variant

Liva Antrasit m/indgang fra top, Luna Lysegrå m/indgang fra siden

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Cuddly Hule Filt”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

1
Scroll til toppen