Curli Belkan sort

379,95 DKK429,95 DKK

Designet til mellem og store Hunde

Denne Hundesele er komfortabel og i høj kvalitet. Størrelsen justeres omkring hals og bryst for ideel pasform. Velcrolukning ved halsen giver super let indstilling af størrelsen.

Ryd

Curli Belkan sort – Hundesele til store Hunde

Curli Belkan sort er Hundesele der er designet til aktive mellemstore og store Hunde. Har du en hundder trækker eller en aktiv hund er Curli Belkan sele en af de oplagte muligheder. Du har en sele der understøtter og fordeler træk. Du har polstrede spænder der afhjælper trykpunkter for behagelig komfort. Dertil er der håndtag der er polstret således du kan løfte og holde hunden ved behov. Der er reflekser flere steder på selen, så hunden bliver set i trafikken. Polstrede håndtag til at holde og løfte i.

Denne Hundesele er komfortabel og i høj kvalitet. Størrelsen justeres omkring hals og bryst for ideel pasform. Velcrolukning ved halsen giver super let indstilling af størrelsen. Polstrede spænder, der afhælper trykpunkter. To D-ringe til at fastgøre snoren; på toppen af halsen for optimal kontrol og længere bagude, til at understøtte træk.

Curli Belkan sort – Hundesele til store Hunde

Vi anbefaler at du husker at måle din hund således – du kan vælge den sele der ligger indenfor de to mål på skulder og de to mål på bryst.
Så vil du kunne opnå den optimale størrelse af sele.

S:
F.eks. Cocker Spaniel, Border Collie eller Dalmantiner
Skuldermål 34-45cm
Brystmål: 48-66cm
M:
F.eks. Golden Retriever, Labrador eller Boxer
Skuldermål: 41-49cm
Brystmål: 52-73cm
L:
F.eks. Irks Setter eller Dobbermann
Skuldermål: 44-52cm
Brystmål: 58-83cm
XL:
F.eks. Schæfer eller Rottweiler
Skuldermål: 49-58cm
Brystmål: 68-104cm

Hundesele til store Hunde

Hurtta Weekend Worrier Hundesele er en god ergonomisk og komfortabel sele, der anbefales af jekas til den aktive brugs hund. Du kan se den super lækre sele  her.
Du kan se en IDC Long Walk sele til Store hunde her .Den eneste sele til Brugshunde med elastiske justerbare bånd.

Team Jekas er din sparringspartner

Står du med spørgsmål til et produkt er du altid velkommen til at ringe til vores kundeservice på en af vore telefoner. Du kan også sende en mail til os her og vi vender tilbage. 
Du kan følge os på Instagram Her.  eller du kan dele dine indkøb med Team Jekas på @jekashundogkat. Du kan følge os på Facebook Her.

 

Vægt 0.6 kg
Størrelse

S, M, L, XL

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Curli Belkan sort”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

1
Scroll til toppen