Curli Magnetic Vest Harness - Fri bevægelighed - Billigst
Tilbud!
Curli Magnetic Vest Harness Air-Mesh hundeseleCurli Magnetic Vest Harness Air-Mesh hundesele

Curli Magnetic Vest Air-Mesh

269,00 DKK319,00 DKK

100 % Fri bevægelighed 

En perfekt hundesele  den er  let, enkel og bruger venlig. Culti Magnetic Sele med blød mesh stof.

 

Ryd
Varenummer (SKU): Hmagnetic Kategorier: , Tags: , , ,

Curli Magnetic Vest Harness Air-Mesh

Curli  Magnetic vest hunde sele er superlet og virkelig lækker, og så er den lavet i et åndbart Air-Mesh materiale, der er godt til vores pelsbørn.  Curli hundesele med magnetic lukning og der er 100% fri bevægelighed.  Selen er med et flot og effektivt blødt stof, derbåde  luner og giver støtter hele året. Ydermere virker Air-Mesh kølende om sommeren når den sænkes ned i koldt vand. Selen egner sig til alle hvalpe og små hunde. På grund af den unikke pasform kan selen faktisk også bruges til katte. Ja sågar er der nogle der bruger den til kaniner.

Her er en let og smart model er mindre end de andre modeller på markedet og der er her 100% fri bevægelighed. Selen sidder godt på hunden og er nem at tage af og på. Selen er en let og brugervenlig Step-in sele. Hvad betyder det? Det betyder at hvert forben stikkes igennem selen og så lukkes selen på ryggen.

Enklere kan det vist ikke blive. Du kan justere selen med en velcrolukning på rygstykket og så lukkes D-ringene sammen med magneter, hvorefter din karabin til hunde linen eller hundesnoren sættes fast i.

Selen er designet, så den skåner din hund imod nakke- skulder og rygskader. Selen har indsyede refleksbånd, så den lyser op hvis bilernes lygter rammer om aftenen.

Trænger selen til en vask, så skal dette gøres i hånden. Du kan også vælge bare tage en fugtig klud og tørre den over med. Team Jekas anbefaler at selen får lov til at luft tørre.

Curli Magnetic Vest Harness Air-Mesh  – Hundesele

For at finde den helt rigtige størrelse, skal du måle hals og brystmålet på din hund.  Er du det mindste i tvivl, så enten ring til os eller send en mail til os.

Størrelse Halsmål Brystmål
XXS Fra 24 – 28 cm Fra 28 – 32 cm
XS Fra 28 – 30 cm Fra 32 – 36 cm
S Fra 30 – 32 cm Fra 36 – 44 cm
M Fra 32 – 34 cm Fra 44 – 48 cm
L Fra 34 – 42 cm Fra 48 – 54 cm

 

Find din Hund med Dogfinder

Det smarte ved denne sele er at Curli er designet med kærlighed til hunde og det kan man helt sikkert mærke på komfort og kvalitet.  Hver eneste sele er der sat et unikt registreringsnummer på og her adsikker Curli hundeseler fra andre seler på markedet. Når du køber en af denne unikke sele kan du kvit og frit tilslutte en Dog Finder funktion.

Du går ind på hjemmeside når du har modtaget din sele fra Jekas. Der registrere du selens unikke serie nummer. Du registrere dine oplysninger om din hund og dig. Den internationale database finder du ved at se med her. https://dogfinder.mycurli.com/ 

Det er smart hvis din hund bliver væk og bliver fundet. Står der i selen at man skal gå ind på hjemmesiden og søge på registrerings nummert, som er står indvendigt i selen for at kunne finde frem til hundens ejermand. Det er enkelt og meget smart.

Elsker du også Team Jekas? 
Så følg med i vores Jekas univers som du finder på ? Facebook ?
Du kan også følge os på ? Instagram ? og dele dit køb med resten af Jekas familien ved at bruge #jekashundogkat 
Har du spørgsmål  kan du altid enten ringe til os eller du kan sende en mail til os og vi vender tilbage.

Vægt 0.9 kg
Vælg en variant

M, XS, S, L, XXS

Farve

Sort, Rød

Funktion

Hundesele

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Curli Magnetic Vest Air-Mesh”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen