CUSHION-KREMS-ROUNDCUSHION-KREMS-ROUNDCUSHION-KREMS-ROUND
Cushion Soft Donut Putteværdi
CUSHION-KREMS-ROUND
CUSHION-KREMS-ROUND
CUSHION-KREMS-ROUND

Cushion Soft Donut Putteværdi

369,00 DKK699,00 DKK

Katteseng

Cushion Soft Donut Katteseng  er en beroligende donut katteseng i lang lækker og ultra blød fleece!

 

Ryd

Cushion Soft Donut – Putteværdi – katteseng og kattekurv

Cushion Soft Donut Putteværdi  og katteseng  er en beroligende Donut katteseng i lang og blød fleece!  Team jekas kan varmt anbefale denne unikke og super lækre soft katteseng. Den Lækker og matcher perfekt det moderne hjem.  Det giver kant og sengen med den fine facon af en ” Cusion soft Donut  katteseng”  oser at stil, hygge og blød comfort i et unikt design. Vi kan varmt anbefale denne flotte katteseng.  Perfekt til dig der elsker kvalitet og design i en smuk helhed. Cushion soft Donut  og katteseng har aftagelig betræk via lynlås.  Betrækket kan vaskes ved 30 grader. En hundeseng og en katteseng der er ud over det sædvanlige.

Hvad er Cusion Soft Donut Katteseng lavet af:

  • Polyester og fleece
  • Fyldet er ekspanderbart poluethylen fiberuld ( sammenlignes med fyldet i alm. sofapuder

De super lækre Donut senge hos os ligger som udgangs punkt ikke komprimeret, hvilket betyder sengene kan forventes fladtrykt, når du modtager den. Du skal derfor give den tid , da fyldet kan være lang tid om at folde sig ud. Du kan ryste den, pres den sammen for at opnå den perfekte pasform. Sengen er mere fluffy og derfor syner den på Ø50 cm større og mere fyldig, end en stor seng på 70-100 cm .  VI bliver glade hvis du vil dele dit indkøb med os ved at sende en mail med billeder/video af  ” Cushion Soft Donut Katteseng ” i brug. Fluffy  Plys Sengtil hunde og katte.  Skulle du  ikke set denne Katteseng endnu så kan du glæde dig. Hundesengen Fluffy er en katteseng som virkelig er mega blød fluffy og lækker. En seng til din hund med komfort og blødhed. Beroligend seng og ikke mindst en katteseng og kattekurv med høj beroligende effekt og ekstra høj putteværdi.

Mål på Donut hundeseng:

  • S:  Ø50 cm
  • M: Ø70 cm
  • L:  Ø90 cm
  • vaskes på 30 grader

Team Jekas er klar hvis du har spørgsmål, du kan ringet til os eller du kan sende en mail Her:

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte os Her.  Vidste du at du kan dele dine indkøb med os på #jekashundogkat og du kan følge jekas.dk på Instagram lige Her. 

Vægt 3 kg
Dyr

Hund

Funktion

Hundeseng

Størrelse

S, M, L

Farve

Creme, Grå, Pink, Sort

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Cushion Soft Donut Putteværdi”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

1
Scroll til toppen