Cykelkurv Trixie

299,00 DKK

Cykelkurv Trixie I Pileflet

Fin cykelkurv  med gitter er med  låg i sort pile flet til montering på cykel styret og det er let transport. Praktisk og anvendelig til dig der transportere din Hund eller Kat på cykel.

 

 

 

Cykelkurv Trixie med Gitter

Cykelkurv Trixie med gitter er med  låg i sort pile flet til montering på cykel styret og det er let transport. Praktisk og anvendelig til dig der transportere din Hund eller Kat på cykel. En cykelkurv fra Trixie er let at montere på din cykel og du har altid din pels ven tæt på. Der er bånd med karabinhage således din pels ven ikke hopper ud. Med en cykelkurv med gitter lå er din pels ven altid med i hvad der sker når i er på farten. Denne Cykelkurv Trixie med gitter låge tager op til max.  8kg. Vil du have din pels ven med på farten og du cykler meget er dette en oplagt mulighed til en måde at transportere  din pels ven med på

Cykelkurv Trixie med Gitter er let transport i korte træk

  • Cykelkurven forsynet med  gitter
  • Medfølgende blød pude i ruskindimitation
  • Måler L:50 x B:41x H:35cm.
  • Puden kan håndvaskes på 30 grader
  • Kurven er sort

Transportkurv til din pels ven til at sætte på bagagebærer

Vil du have en lidt større pels ven med på en cykel tur kan det anbefales at købe en cykelkurv til at montere på bagegabæren.  Vi har udvalgt nogle af de bedste på markedet og der er tænkt på materiale valg og design. Du kan se vores udvalg ved at kigge med Her.  Vi følger hele tiden med og finder de nyeste Cykelkurve på markedet og de kommer løbende på shoppen . Så du kan holde øje med siden her. Eller du kan følge os på facebook og på Instagram.

Team Jekas

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte os Her.  Vidste du at du kan dele dine indkøb med os på #jekashundogkat og du kan følge jekas.dk på Instagram lige Her. 

Vægt 3 kg
Farve

Antrasit

Vægt

1,2

Længde

50 cm

Højde

35 cm

Mærke

Trixie

Funktion

Transport

Størrelse

S – 0-10 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Cykelkurv Trixie”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

1
Scroll til toppen