Carnilove-vådfoder-med-lam-og-vildsvinCarnilove-vådfoder-med-lam-og-vildsvin

Dåsemad Lam & Vildsvin

22,00 DKK100,00 DKK

Dåsemad Lam & Vildsvin Adult

400g Vådfoder med den vildt lækre smag af lam og vildsvin. Et  vådfoder der kan bruges som fulfoder eller blanes med tørkost. Med et højt indhold af kød og lækre bær.

 

Ryd

Dåsemad Lam & Vildsvin Adult

Dåsemad  Lam & Vildsvin er et Premium og kornfrit vådfoder, med et høj indhold af kød og lækre bær. he er et vådfoder til hunde af alle racer. Carnilove er vores luksusprodukt til hunden, som absolut bare skal have det bedste. Kanon god kvalitetsfoder i en klasse for sig – og så endda til en formidabel pris. Vådfoder med den vildt lækre smag af lam og vildsvin. Et  vådfoder der kan bruges som fulfoder eller det kan blandes med den daglige tørkost. Det høje indhold af smagsfuld kød og de vildt lækre bær, gør det er vådkost i luksus klassen. Giv din hund det bedste af det bedst og du kan supplere med Carnilove hundefoder.  Måske du får lyst til at supplere med de vildt lækre godbidder i Carnilove Cruncy  Eller de kødfyldte og vildt smagsfulde  godbidder Carnilove tasty 

Dåsemad Lam & Vildsvin Adult

Er det Carnilove, der bliver din hunds foretrukne foder mærke, er der et udvalg muligheder for at få både lam, vildsvin og laks på menuen. Carnilove producerer nemlig hundefoder i  høj premium kvalitet uden kartoffel og uden korn, hvilket giver plads til et højt kødindhold, der gavner din firbenede bedste ven. Du får virkelig et luksusprodukt, hvilket afspejler sig i høje procentsatser på kød i blandingen. Trænger din hund til lidt ekstra forkælelse finder du tilmed lækre godbidder, der ligeledes har et højt proteinindhold. Med et højt indhold af kød og lækre bær.Ingredienser: 

Into the Wild med Carnilove

Team Jekas er her

Vi er lige ved hånden hvis du har spørgsmål kan du enten ringe eller du kan sende en mail Her.  Du kan følge Team jekas Her Du kan følge vores nyheder og events Her og du kan dele dine indkøb med Team Jekas #jekashundogkat  Her 

Vægt 0.5 kg
Antal

1 stk, 5 stk

Ingredienser: lam (35%), vildsvin (32%), blåbær (2%), tranebær (2%), hindbær (2%), mineraler (1%), lakseolie (0,1%)
Tilsætningsstoffer Med ernærings mæssige Egenskaber pr. kg: vitamin D3 (E671) 200 IU, zink (E6) 15 mg, mangan (E5) 3 mg, jod (E2) 0,75 mg.
Analytiske bestanddele pr. kg: råprotein 10,8%, fedtindhold 6,9%, vand 75,0%, råaske 2,5%, træstof 0,4%.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Dåsemad Lam & Vildsvin”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

1
Scroll til toppen