Datamars | Compact Max Reader | Letvægts model | Jekas
compact max reader og chip aflæser i en lille bærbar lommemodel den er genopladelig jekashundogkat.dkcompact max reader og chip aflæser i en lille bærbar lommemodel den er genopladelig jekashundogkat.dk

Compact Max Reader

3.999,00 DKK

Compact Max Reader  ( erstatter Datamars MiniMax reader )

Lille handy bærbar aflæser, der er nem at anvende med elegant design, gemmer op til 4000 koder.

 

Compact Max Reader

Compact Max Reader  er en lille pg super handy chip reader. Har du brug for en model der  er bærbar og let at have med er denne Chip reader en oplagt valg. Her kan Commpact MAx Reader  gemme op til 4000 koder. Den er udstyret med et  genopladeligt batteri. Den nye model kan bruges over hele verden og læser alle mikrochips, der er anført nedenfor. Takket være den perifere antenne har COMPACT MAX læseafstande inden for området i en sag, der er lille nok til at passe i lommen! Compact Max Reader giver mulighed for at identificere dit kæledyr’s  chip nummer som dit kæledyrs ID, uanset hvor du er.

Scanneren er også usædvanligt alsidig og kan læse FDX-B (ISO), FDX-A / FECAVA, Trovan og Avid krypterede mikrochips. Dens vandafvisende hus gør det også til den ideelle scanner til brug i alle forhold. COMPACT MAX har god ergonomi og en meget intuitiv ikonbaseret, grafisk grænseflade, der gør den til den nemmeste læser at bruge på markedet.

Compact Max Reader og chip aflæser

Chipmærkning af hvalpe og killinger er et lovkrav i Danmark, og for at sikre at hvalp- og killinge køberne får den rigtige hvalp eller killing med hjem, er en ID-Scanner næsten ikke til at undvære. Compact Max Reader  chip og ID-Scanner er nem at betjene. Et enkelt tryk på knappen, placer læseren i nærheden af skulderbladene på din hund/kat, og du kan nu se dyrets id-nummer på skærmen. Micromax læser alle ISO-godkendte mikrochip typer. Du kan se andre modeller af Datamars Chip scanner og chip aflæser. Du finder chip aflæser til ethvert formål og i enhver størrelse hos Jekas.

Nem at betjene
Elegant design
Lommestørrelse, nem at have med
Opladeligt batteri som holder strøm længe
Oplades med medfølgende adaptor eller via USB
Tydeligt farve display
Kan gemme op til 4000 koder
Koder kan nemt overføres til PC

Compackt Max læser FDX-B (ISO) og FDX-A/Fecava michrochips.
Kan nemt tilsluttes PC uden opsætning (plug and play), og kan derfor også vise scanningen på PC slærm.

Mål:
Længde: 160 x Bredde: 80 x 20 mm
Vægt: 170 g.
Læseafstand:
FDX-B (134,2 kHz) 12 cm
FDX-A/Fecava (125 kHz) 8 cm

Vægt 3 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Compact Max Reader”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen