Tilbud!
D&D Cat WALK-Original

D&D Cat Walk Original

99,00 DKK 89,00 DKK

Kattesele med god pasform 

En god H-sele der sidder godt og hvilken gør din kat sikker når den færdes ude.

 

Ryd

D&D Cat WALK-Original

D&D Cat WALK Original Kattesele Black – D&D kattesele er både Elegante og sofistikeret  i den karakteristisk D&D-stil. En H-sele der har alle de nødvendigheder en kattesele skal have for at kunne holde  killingen eller kattens sikker. En sele er ikke bare en sele – derfor er en Anika eller en En Tre Ponti med snor – step in sele en perfekt sele til katte. Vælg derfor en sele der også er behagelig for din pelsen på din kat. Nogle seler kan ødelægge pelsen men de gode seler er lige den tand bedre og ødelægger ikke pelsen.

D&D Cat WALK-Original

Husk: når du sætter sele på en killing eller en kat skal den vænne sig til at have den på inde. Når den bevæger sig frit med selen på, kan du sætte snoren på og derefter kan du begynde at gå ud. Det vil være en tilvænning for en killing eller en kat. Justerbar passende til alle katte –  selen er udstyret med EASY-CLICK sikkerhedslukning.

Small
Nakke Mål: 18-28 cm
Bryst 18-28,5 cm
Line 100 cm

Large
Nakke Mål:  20,5-31,5
Bryst 30-51 cm
Line 100 cm

 

Team Jekas – din sparrings partner

Har du spørgsmål til  Team Jekas er du velkommen til at ringe eller du kan sende en mail Her.  Du kan dele dine indkøb med Team jekas ved at @jekashundogkat eller du kan følge os på facebook eller Her.  Vi bliver glade hvis du deler dine indkøb med os, du kan inspirere andre med dit input.

Vægt 0.2 kg
Vælg en variant

18-21 cm, 30-51 cm

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “D&D Cat Walk Original”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

1
Scroll til toppen