D&D Sofa Cover - TæppeD&D Sofa Cover - Tæppe

D&D Sofa Cover – Tæppe

449,00 DKK

Mega smart og flot!

D&D Sofa cover/tæppe er et step op i maximum comfort med lækre detaljer der giver et flot look. Her er velvære til dit kæledyr og dig.

 

D&D Sofa Cover – Tæppe

D&D Sofa Cover –  Tæppe. Her er et tæppe cover i ren luksus og i en fantastisk kvalitet.  Allerede når du får det i hånden, kan du mærke den fantastiske kvalitet sofa cover er lavet i. Der er kælet for hver eneste detalje og det gør at det færdige cover tæppe. Fremstår i et unikt og luksus design. Dette tæppe er noget enhver der elsker kvalitet og et fedt design. Vil elske at have på deres soda. Et super cool sofa cover og  tæppe cover, der beskytter din sofa, både mod snavs og slidtage.

Men her  du slipper så sandelig også for hunde hår i din sofa.  Du ruller tæppet op i begge sider, og forvandler du med et snup tag D&D cover – tæppe sig til en hyggelig og blød sofa, hvor dit kæledyrs  hoved kan hvile på de oprullede sider.  Siderne holdes  elegant sammen af de integrerede lærreds/kanvas strips . Her slipper du for hår i sofaen og dit kæledyr ligger blødt alt imens din sofa er beskyttet.

  • Farve: Grå
  • Mål: se billedet
  • Tæppet kan placeres efter ønske
D&D Sofa Cover - Tæppe
D&D Sofa Cover – Tæppe

Team Jekas er med dig

Har du spørgsmål til et produkt eller til vore hjemmeside kan du altid tage kontakt til os på telefon eller på mail Her. Så vil vi forsøge at besvare dine spørgsmål så hurtigt det er os muligt. Du er altid velkommen til at følge os på Facebook Her. Eller du kan følge nyheder og events på Instagram Her. Du kan altid dele dine indkøb med Team jekas @jekashundogkat ( se efter vores jekshundogkat logo så er du det rigtige sted)

Vægt 1.5 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “D&D Sofa Cover – Tæppe”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

1
Scroll til toppen