Defender beskyttelse til bil 100x155cm

299,00 DKK

Defender absorberende måtte til bilens bagagerum som beskytter lakken for ridser når din hund hopper op i bilen. Defender bagagermusmåtte beskytter hunden for at glide og komme galt afsted på vej ind og ud af bilen.

Defender beskyttelse til bilen 100 x 155 cm 

Defender beskyttelse til bilen 100 x 155 cm perfekt måtte til bilens bagagerum, når du vil undgå hunde hår og snavs i bilen.  Der beskytter lakken for ridser når din hund hopper op i bilen. Defender bagagermusmåtte beskytter hunden for at glide og komme galt afsted på vej ind og ud af bilen. Defender om ordet den beskytter også bilens kofanger og lister mod ridser og buler, de kan forårsages af hundens negle. Defender måtte en god og kraftig bagagermusmåtte der både er skridsikker og beskytter din bil mod pels og snavs. Defender absorberende måtte vaskes i vaskemaskinen.

    • Beskytter bilen mod  pels hår og snavs
    • Kan anvendes under hunde buret
    • Vaskbar i vaskemaskine
    • Baggerum måtte har en skridsikker bagside
    • Mål : 100 x 155 cm

Hundeejer og hunde hår 

Når du er hundeejer vil du som udgangs punkt altid have hunde hår og snavs i bil, i  hundeseng, på hunde tæppet eller i din sofa. Med et enkelt og let tilbehør kan du let fjerne både hunde hår og snavs. Du kan gøre det ved at købe dette mundstykke til at sætte på din almindelige støvsuger. Og vi kan garantere det er let og ubesværet at fjerne hunde hårende. Se lige med her en gang og bliv inspireret til at investere få kroner i et redskab der bare kan fjerne hunde hår og snavs – hurtigt og effektivt. Vil du gerne læse mere om FurEater kan du gøre det Her og husk nu, lettere bliver det bare ikke.

Ved spørgsmål

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte os her.   Vi vil blive glade hvis du lyst til at dele dine indkøb med Team Jekas kan du gøre det her #jekashundogkat på Instagram og du kan følge os Her. 

 

Vægt 3 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Defender beskyttelse til bil 100x155cm”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

1
Scroll til toppen