Defender Måtte Beskytter Bil

299,95 DKK

Defender måtte beskytter bilsædet 100 x 155 cm

Defender måtte beskytter bil 

Defender måtte beskytter bil.  Her er en absorberende måtte til bilens bagagerum som beskytter lakken for ridser når din hund hopper op i bilen. Defender  hund  for at glide og komme galt afsted på vej ind og ud af bilen. Defender Måtte beskytter  bil og bilens kofanger og lister mod ridser og buler, de kan forårsages af hundens negle. Defender måtte en god og kraftig bagagermusmåtte der både er skridsikker og beskytter din bil mod pels og snavs. Den absorberende måtte vaskes i vaskemaskinen

    • Beskytter bilen mod  pels hår og snavs
    • Kan anvendes under hunde buret
    • Baggerummåtte har en skridsikker bagside
    • Vaskbar i vaskemaskine
    • Mål : 100 x 155 cm

Hundehår kender du til som hundejer

Når du er hundeejer vil du som udgangs punkt altid have hunde hår og snavs i bil, i hunde kurven eller i din sofa. Med et enkelt og let tilbehør kan du let fjerne både hunde hår og snavs. Du kan gøre det ved at købe dette mundstykke til at sætte på din almindelige støvsuger. Og vi kan garantere det er let og ubesværet at fjerne hunde hårende. Se lige med her en gang og bliv inspireret til at investere få kroner i et redskab der bare kan fjerne hunde hår og snavs – hurtigt og effektivt. Vil du gerne læse mere om FurEater kan du gøre det Her og husk nu, lettere bliver det bare ikke.

Ved spørgsmål

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte os her.   Vi vil blive glade hvis du lyst til at dele dine indkøb med Team Jekas kan du gøre det her #jekashundogkat på Instagram og du kan følge os Her. 

Vægt 3 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Defender Måtte Beskytter Bil”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

1
Scroll til toppen