Dekoration Hestehoved

699,00 DKK

..Mål: 52 x 11,5 x 47,5cm

Denne hesteskulptur er unik ned til mindste detalje. Den smukke sorte hest er lavet i  sort polyresin.

 

 

Dekoration Hestehoved

Dekoration Hestehoved  af en smuk hest, der her i en byste af et hestehoved står smuk og majestætisk  og giver en god og hyggelig stemning. Det er en unik og flot Byste til hjemmet, på kontoret eller måske som dekoration.Et Hestehved der ned til mindste detalje er unik og smuk, de smukke detaljer gør dette hestehoved livagtig og smuk.

Skulpturen giver et flot look og en hyggelig stemning. Denne skulptur er den perfekte gave til den passonerede rytter. Den smukke skulptur er unik ned til mindste detalje fordi som altid, kæle der for detaljerne når det er Happy House . Den smukke sorte hest er lavet i  sort poltresin. Du kan også den den smukke lampe med den knejsende hest her. En super populært  gave til rytteren, der har det hele.

  • Happy House
  • Mål: 24,5 x 15 x 35,5cm
  • Mørkbrun polyresin

Stående Heste Lampe

Stående lampe  Hest er en flot lampe til hjemmet, på kontoret eller måske som dekoration, lampen giver et super flot lys og spreader en hyggelig stemning. En lampe med  en smuk hest, der  står smuk og majestætisk  og giver en god og hyggelig stemning. Det er en unik og flot lampe til hjemmet, på kontoret eller måske som dekoration. Lampen giver et super flot lys og spreder en hyggelig stemning. Denne lampe er den perfekte gave til den passionerede rytter. Den smukke bordlampe er unik ned til mindste detalje. Den smukke sorte hest er lavet i  sort polyresin. Du kan også den den smukke skulptur  med den knejsende hest her

Team Jekas

Har du spørgsmål er du velkommen til at ringe til os eller du kan kontakte os  Her.  Vidste du at du kan dele dine indkøb med os på @jekashundogkat og du kan følge jekas.dk på Instagram lige Her. 

Vægt 3 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Dekoration Hestehoved”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

1
Scroll til toppen