Vælg en side

Gratis fragt til pakkeshop over 599,-

Hurtig levering - 1-3 hverdage

5 stjerner på trustpilot

Devon Transporttaske

499,00 DKK

Flot og Rummelig Transport

Tasken er lavet i kraftig imiteret læder og tekstil. Justerbar sele med kraftige karabinhager og to håndtag så den er nem at gå med. Kan nemt foldes sammen når den ikke bruges.

 

 

 

Beskrivelse

Devon Transporttaske Luksus

Devon Transporttaske Luksus og bæretaske er både smart, rummelig og udstyret med flotte detaljer. Den har sort stof og udstyret med imiteret læder på bund, kanter og skulderstrop . Transporttaske, Rejsetaske og Bæretaske når din kat eller mindre hund skal med på tur. Devon transporttaske og bæretaske er i en unik luksus kvalitet. Den er både smart og rummelig og  udstyret med flotte detaljer,  den har sort stof der i detaljer er  udstyret med imiteret læder på bund,  kanter og skulderstrop.

Et cool og fed HAY look til dig der elsker design og kvalitet. Der er lommer til de ting der skal med på turen,  og der er net for god ventilation når dyret er  i transport tasken.  Har du ikke transporttasken i brug, kan den let og elegant  foldes sammen via brug af lynlås og derved er den let at få af vejen, således den ikke står og fylder.

Rejsetaske og Bæretaske

Taske er lavet i kraftig imiteret læder og tekstil. Justerbar sele med kraftige karabinhager og to håndtag så den er nem at gå med.
Kan nemt foldes sammen når den ikke bruges. Anbefales til katte og hunde op til 8 kg.

Transporttaske og Bæretaske

Rejsetaske, Transporttaske og Bæretaske når du har pelsbørn med på tur. Jekashundogkat.dk har et udvalg af  Transporttasker, Rejsetasker og Bæretasker til ethvert formål.   Der findes mange forskellige design, farver og materialer, så kig en tur rundt på shoppen og du finder lige præcis. Den Transporttaske, Rejsetaske eller Bæretaske du ønsker dig til vores pels børn.

En rejsetaske der har en perfekt pasform,  når du skal bære din kat eller mindre hund er en fornøjelse at gå med. Vores pels børn skal  have mulighed for at  god luft cirkulation og samtidig have et godt udsyn, når de er med mor og far på tur.  Her er en super praktisk, trendy  og slidstærk rejsetaske i den fede HAY stil der let foldes sammen, når den ikke er i brug.

  • Mål. L45 x B28 x H29
  • Anbefales til katte og hunde op til 8 kg.

Team jekas

Du kan træffe os Her hvis du har spørgsmål, du kan også ringe til os eller fange os på telefonen.  Vidste du at du kan dele dine indkøb med os på @jekashundogkat og du kan følge jekas.dk på Instagram lige Her. 

 

Yderligere information

Vægt 2.5 kg
FarveBD

VægtDB

Længdev2

BredeBD

Højdev2

DyrDB

,

FunktionDB

Størrelsemålv2

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Devon Transporttaske”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

0