Dinner Mat Royal

39,00 DKK

Konglig Madplads

Skridsikker madplads hvor du også undgår gris på gulvet.

 

Dinner Mat Royal – Foderunderlag

Dinner Mat Royal – foderunderlag. Dinner mat også kaldet foderunderlag i flot sort, matcher tidens trend til den moderne bolig. Med den madplads der er skridsikker undgår du fodeerskåle rutcher rundt på gulvet.
Her er der noget for dig der kan lide tingene matcher det giver et flot finish til kæledyrenes madplads.

  • Mål på Dinner Mat: L51cm x B38cm

Foderunderlag fra Hunter

Foderunderlag fra Hunter er udstyret  med Kant hele vejen rundt og det holder gris og vandsprøjt væk fra gulvet.  Foderunderlaget er lavet i et lækkert blødt silikone gummi, det gør det er super let at rengøre. Det er bare at bruge en fugtig eller våd klud, er det meget snavset kan det kan det vaskes i opvaskemaskine. så det står fast, og du undgår vandsprøjt og foder på gulvet. Du kan se dem ved at følge med her.

Tilbehør til Foderskåle

På siden kan du også finde løsninger med skåle i stativer. På den måde kan du få skålene løftet fra gulvet samtidig med, at man med skridsikring undgår skålene glider rundt. Der er ligeledes gummi, der gør, at skålene ikke rasler i stativet. Det kan være en god løsning til de større hunde, som dermed ikke skal bukke sig ned til gulvet. På den måde kan du skåne din hunds ryg, da maden er meget tilgængelig, når den er oppe i højden. Dette kan være en stor kvalitet for din hund og gøre en forskel for dens velvære.

Team jekas

Har du spørgsmål kan du kontakte Team Jekas på telefon eller du kan sende en mail Her. Du kan følge os på Facebook eller du kan dele dine indkøb med os på Instagram @ekashundogkat

Vægt 0.8 kg
Vælg en variant

1 sæt med: 1x Dinner Mat, 1xFoderdåse, 2xfoderskåle, Dinner Mat Alló Croquettes

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Dinner Mat Royal”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

1
Scroll til toppen