Vælg en side

Gratis fragt til pakkeshop over 599,-

Hurtig levering - 1-3 hverdage

5 stjerner på trustpilot

20%

District 70 CASA Hule

436,95 DKK 349,00 DKK

Nordic design

Stilfuld og elegant i den fede Hay stil. Hulen der  giver et fredeligt skjulested for dit kæledyr. Der er plads nok indenfor til katte og endda små hunde.

 

 

Ryd

Beskrivelse

District 70 CASA Hule

District 70 CASA Hule hjem er ikke komplet uden CASA hulen.  Som giver et fredeligt skjulested for dit kæledyr. Der er plads nok indenfor til katte og endda små hunde. Den cirkulære indgang gør det nemt for dem at komme ind og ud. Inde i CASA hulen vil dit kæledyr finde en behagelig pude, der kan fjernes når som helst. CASA Hulen tilføjer komfort til din kat samt den er iøjnefaldende og elegant til dit interiør. Komfortabelt og trendy District 70 er en rigtig god oplevelse for både dig og din pels ven ven. Bortset fra at forkæle dit kæledyr med deres nye yndlings distrikt, kan du opdatere dit interiør på samme tid.

Katte elsker at finde et sted, de kan kalde deres eget og med CASA Merengue, kan du give din bedste ven et behageligt og trendy hjem. Dette iøjnefaldende design skaber et fantastisk sted for din kat at tilbringe hans dage. Fredelig skjulested for dit kæledyr Komfortabelt og varmt sted for dit kæledyr at sove og slappe af Velegnet til fuldt katte og små hunde Pude er vaskbar for hånd ved hjælp af et mildt rengørings middel Dimensioner: 45 x 45 x 60 cm Diameter af åbning: 17 cm

Mål 45 x 45 x 60 cm Diameter af åbning: 17 cm

District hule demin blue

 

Spørgsmål Kontakt Jekas.dk

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte os Her.  Vidste du at du kan dele dine indkøb med os på #jekashundogkat og du kan følge jekas.dk på Instagram lige Her. 

Yderligere information

Vægt 1.2 kg
Variantv2

, , , ,

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “District 70 CASA Hule”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

0