Dørmåtte Dog Rules

498,00 DKK

..Dørmåtte Dog Rules
En super trendy og sjov dørmåtte!
Mål: 100 x 80 cm

Dørmåtte Dog Rules

Dørmåtte Dog Rules er både funktionelt og i et smart design. Er du til noget der giver lige det ekstra i look og finish, så er denne dørmåtte måske noget for dig. Den er super trendy og har et unikt og anderledes look til det moderne hjem.

Perfekt til indgangsparti eller hvor man gerne vil have en måtte. Her kan man både tørre sko og poter af. Måtten er skridsikker og af en fin kvalitet. De seneste år er det blevet mere og mere populært at dekorere med ting, som associeres med kæledyr. Her er måtter bestemt ikke en undtagelse. Det er derfor helt i tråd med tidens trend, hvis du skulle få lyst til at anskaffe dig en.

Dørmåtte Dog Rules passer perfekt ind i entréen, hvor man ønsker at tørre sine sko af. Hvis denne måtte ikke passer så godt i dit hjem, så kan du med fordel tage et kig på denne.

Dørmåtte til indendørs brug Absorberer snavs, mudder og vand takket være nylonfibrenes børsteeffekt Slidstærkt og farvestof, modstandsdygtig overfor sollys.
Dørmåtten forhindre udviklingen af 📍bakterier og / eller svampe samt måtten har er Let at vedligeholde: Tekst på dørmåtten  er farvet i kernen og forbliver derfor smuk i længere tid. Matten har et tykt miljøvenligt anti-slip lag, så den forbliver på plads.
  • Mål: 100x80cm
Vægt 1.5 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Dørmåtte Dog Rules”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

1
Scroll til toppen