Vælg en side

Gratis fragt til pakkeshop over 599,-

Hurtig levering - 1-3 hverdage

5 stjerner på trustpilot

Dog Disc thermoplastic

79,00 DKK

Dog Disc thermoplastic rubber – Dog Disc thermoplastic rubber – Flydende, derfor velegnet som vandlegetøj

Beskrivelse

Dog Disc thermoplastic rubber

Dog Disc thermoplastic rubber (TPR), ø22 cm når der skal leges med din firbenede ven. Hundelegetøj og aktiverings legetøj når det skal være enkel og sjovt. Du finder både legetøj  til hunde hos jekas.dk.   Samtidig finder du aktiverings legetøj til din hund. På den måde kan hunden både blive underholdt og udfordret, hvilket er gængse behov for din hund. Hunde er ligesom mennesker ret intelligente. Det betyder, at de stimuleres, når de udfordres.

  • termoplastisk gummi (TPR)
  • robust og slidstærk
  • flydende, derfor velegnet som vandlegetøj
  • ass.  farver

Hundelegetøj er en bred kategori, der dækker over alverdens sjove og nuttede ting til din hund. Vi sætter en ære i at være med til at underholde din hund. Derfor har vi samlet det sjoveste lige her. Du finder også produkter i enestående kvaliteter, som din hund længe kan slås med! Vi tilføjer løbende nyheder til vores sortiment, så vi altid er opdateret på det sjoveste, der hitter lige nu!

Aktiverings legetøj til din hund

Hvis din hund for alvor skal aktiveres, kan du også finde forskelligt legetøj, som er beregnet til, at du som ejer kan kaste, og hunden kan løbe efter. Du finder både bolde og frisbees, som du kan kaste og dermed aktivere din hund til at løbe efter. Måske du endda kan bruge det til at lære din hund at gribe det. Find netop det stykke legetøj, som din hund vil elske i vores store sortiment.

Team Jekas

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte os på en af vores telefoner eller på mail her. Du kan følge Team Jekas på Facebook Her Du kan også følge vores event og nyheder på Instagram Her.  Team Jekas bliver glade hvis du vil dele dine indkøb med os ved at  #jekashundogkat på Instagram .

Yderligere information

Vægt 0.4 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Dog Disc thermoplastic”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

0