Tilbud!

Doksie Auto A1 Automatisk foderdispenser

799,00 DKK 699,00 DKK

Foderautomat 

Doksie Auto A1 automatisk foderdispenser, der giver dig mulighed for at fodre din hund eller kat, uanset hvor du er. Tilbud til og med 30/11

Doksie Auto A1 Automatisk foderdispenser

Doksie Auto A1 er en automatisk foderdispenser, der giver dig mulighed for at fodre din hund eller kat, uanset hvor du er. Du behøver ikke længere at være fysisk til stede for at hælde foder i dit kæledyrs madskål. Denne maskine klarer det for dig. Alt, du skal gøre, er at indstille maskinen efter både fodermængde og tidspunkt. Du kan se Doksie foderautomat i brug .

Med den automatiske foderdispenser kan du sørge for, at dit kæledyr bliver fodret samme tid hver dag. Det giver god stabilitet og forudsigelighed for både dig og dit kæledyr, og så er det desuden en praktisk løsning for dig, der har en travl og måske skiftende hverdag.

Doksie Auto A1 kan give foder til dit kæledyr i alle døgnets 24 timer afhængig af dine præferencer. I løbet af et døgn kan maskinen indstilles til at give fire måltider. Er dit kæledyr vant til at blive fodret én, to eller tre gange om dagen, er det også en mulighed. Du skal blot indtaste tidspunkterne på maskinen. Tilpas foderdispenseren efter din hund og dens daglige fodrings plan.

Med Doksie Auto A1 behøver dit kæledyr aldrig at gå glip af en fodring. Udover at indstille tidspunkt for fodring, kan du også indstille maskinen efter, hvor stor en mængde foder, den skal give. Fodermaskinen kan give måltider på mellem 10-390 g. Det giver dig mulighed for at vælge lige netop den mængde foder, der passer bedst til dit kæledyr. Mængden behøver ikke at være den samme for alle måltider.

Foderdispenseren har et brugervenligt design, der gør den simpel at håndtere. Du indstiller nemt både tidspunkt for fodring samt fodermængde. Desuden er designet både tidløst og enkelt, så maskinen kan fint passe ind i hjemmet hos enhver hundeejer. Når du anvender foderdispenseren, kan du enten tilslutte ledningen, der følger med maskinen, eller indsætte 3x D-batterier. Disse medfølger ikke.

   Plads til 3 kg foder
 Indstil op til 4 måltider – 24 timer i døgnet
  10 – 390 g pr. måltid
  Nem at gøre ren
Tåler opvask

Snack Popper i korte træk

Godbids dispenser
Farve Hvid
Hjul på undersiden
Aftagelig låg
Matreiale Plastik
Mål: 21 x 20 x 12 cm

Elsker du også Team Jekas? 
Så følg med i vores Jekas univers som du finder på 📍 Facebook 📍
Du kan også følge os på 📍 Instagram 📍 og dele dit køb med resten af Jekas familien ved at bruge #jekashundogkat
Har du spørgsmål til os kan du altid enten ringe til os eller sende en mail til os og vi vender tilbage.

 

Vægt 3 kg
Dyr

Hund, Kat

Funktion

Foderautomat

Mærke

Doksie

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Doksie Auto A1 Automatisk foderdispenser”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

1
Scroll til toppen