Tilbud!

Drillepind RUMBA 75cm

39,00 DKK 29,00 DKK

Lyder som et stankelben
En teaser der lyder som et stankelben, når den svinges i luften. Katte bliver grebet og vil fange det flyvvende insekt. En farverig og meget levende drillepind med flotte og kraftige fjer, kan få enhver kat aktion.
Ryd
Varenummer (SKU): Flamingo47847 Kategorier: , , Tags: , , ,

Drillepind RUMBA 75cm

Drillepind RUMBA 75cm når der skal hygges og leges med familiens pelsven. Hos Jekas.dk  gør vi alt for at have det nyeste sortiment  i katte legetøj der er. Katte elsker de farverige fjer og den lyd der kommer når drillepinden suser igennem luften. Katte elsker at blive aktiveret og det at de kan få brugt deres naturlige jagt instinkt. Er og bliver altid et stor hit. her er en drillepind hvor din kat får noget af det nyeste katte legetøj på markedet.

Her er en anderledes og meget livlig drillepind, og der er på grund af den lille vejre der er imellem fjerdusken og selve stangen på drillepinden. En fanstatisk livlig og sjov drillepind, der er levende og der animere til at skulle jages. Her får din kat aktiveret  sit medfødte og naturlige jagt instinkt – derfor er drillepinden et hit. Der er også denne Bamzooler Fiskestang der er en sjov og anderledes drilleping og katte teaser. Jekas.dk for et godt dyreliv.

OBS: farverne kommer ass. vi forsøger efter bedste evne at opfylde dit valg.
Hvis du bestiller flere af en farve – skriv flere farve ønsker i bemærkning til ordre ved tjek out

 

Vægt 0.1 kg
Vaelg-farve

Lime, Natur, Lilla, Hot Pink

Farve

Hot Pink, Lilla, Lime, Natur

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Drillepind RUMBA 75cm”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

1
Scroll til toppen