Vælg en side

Gratis fragt til pakkeshop over 599,-

Hurtig levering - 1-3 hverdage

5 stjerner på trustpilot

20%

Drillepind The Joker

31,25 DKK 25,00 DKK

Sjov legetid med far og mor
The Joker  med flotte farvede fjer er legetøjet  – giver aktivering muligheder for hygge og leg.

Beskrivelse

Drillepind The Joker

Drillepind The Joker er  med flotte farvede fjer er et legetøj der giver aktivering og masser af leg til glæde for både kat og ejer.
En drillepind der animere til glæde og leg, sjov med bånd og fjer. Et rigtig spændende legetøj for en legetyg kat. Har du lyst til at se mere af vores sjove og spændende drillepinde, kan du følge med Her. 

Legesyge katte elsker en Drillepind

Mange katte er meget legesyge, og hvis ikke de har legetøj at lege med, finder de blot noget andet af lege med. Man kan dermed bruge legetøj som et redskab til at undgå, at den leger med andre ting i hjemmet. Samtidig kan det også være en måde at forkæle din kat på. Ligesom man forkæler børn med nyt legetøj, kan man også forkæle sin kat med det. Tilbehør og kattelegetøj er en helt essentiel del af kattens trivsel, og det er derfor en vigtigt ting at prioritere.

Katte Legetøj kan være mange ting

Legetøj kan være mange forskellige ting, også når det gælder katte. Mulighederne er mange, og der kan være forskel på, hvad for noget legetøj, som den enkelte kat gider lege med. Derfor kan det være en god idé at prøve nogle helt forskellige slags.

Man finder kun ud af hvilke typer legetøj, som katten bryder sig om ved at prøve det. Den kan ikke fortælle dig det. Kategorien med katte legetøj indeholder et væld af forskellige produkter, som alle er nøje udvalgt. Det er legetøj, som tilsammen udgør et anderledes og spændende sortiment. Alt sammen rettet mod, at din kat skal have det bedst tænkelige katte liv.

Team Jekas – Dyrenes Mekka

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte os Her.  Vidste du at du kan dele dine indkøb med os på @jekashundogkat og du kan følge jekas Hund & Kat på Instagram lige Her.

Yderligere information

Vægt 0.05 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Drillepind The Joker”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

0