Slow Eat Hunter

129,95 DKK159,95 DKK

Slow Eat fra Hunter 

Afhjælper problemer med hunde der spiser for hurtig og derved forsluger sig Med  tre forhindringer i  foder skålen, bliver  det svært for hunde at sluge maden.

Ryd
Varenummer (SKU): H-DOG-SKÅL-SLOW-FEEDING Kategorier: , , Tags: , ,

Slow Eat Hunter foderskål

En Slow eat Mad skål fra Hunter er lavet både i et klassisk design og i den velkendte Hunter kvalitet. Med  tre forhindringer i  foder skålen, bliver  det svært for hunde at sluge maden. Derfor tager det længere tid at spise og det er sund for fordøjelsen og hunden undgår fedme, på grund af overspisning. Skålen er lavet i et lækkert melamin med et design der er trendy og matcher den moderne bolig stil. Foderskålen står godt sikkert og godt. Slow eat foderskål afhjælper problemer med hunde der spiser for hurtig og derved forsluger sig. Slow eat foderskål benyttes vil hunden automatisk smage maden og derved lære at spise stille og roligt.

Har du en rigtig madglad hundehvalp, kan du med fordel starte allerede i der, derved undgår du der bliver problemer når den bliver voksen og har du en voksen pelsven der er sluger maden, er det en fordel at bruge slow eat foderskål, således pels ven  giver sig tid til at spise langsomt. Du kan se vores udvalg i foderskåle her

  • Melamin foderskål
  • Mærke: Hunter
  • mål: 550 ml & 900 ml
  • Sørger for hunden spiser langsomt
  • Sørger for hunden ikke sluger sin mad

Slow Eat Fra Hunter gør at din hund skal arbejde for at få sin mad og dermed undgår den at overspise og forsluge sig. Du kan vælge imellem to størrelser og give din hund en mulighed for at den kan undgå at forsluge sig.

Hunter Slow Eat foderskål kan vaskes op i hånden eller du kan sætte den i opvaskemaskinen. Vil du være lidt kinky så sæt en grå og en hvis skål sammen, det bryder og det pynter godt på din hunds mad plads.

Team Jekas svarer på dine spørgsmål, du kan enten ringe eller du kan sende en mail her

Vægt 0.55 kg
Farve

Grå, Hvid

Milliliter

550ml, 900ml

Funktion

Foderskål slow eat

Mærke

Hunter

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Slow Eat Hunter”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

1
Scroll til toppen