Eden Cusine Holistisk Original Cat -kattefoder

Eden 85/15 Original Cuisine kattefoder – Til voksne katte& Killinger 4kg

349,00 DKK

 Frisk smager og højere accept hos dit kæledyr

Frisk mad og ingredienser er naturligvis mere velsmagende og attraktivt at spise for dine dyr. Både hunde og katte foretrækker smagen og vælger en naturlig kost, der understøtter deres sundhed og vækst.

 

Varenummer (SKU): Eden-Country-Cuisine Kategorier: , , Tags: , ,

Eden Cat Original Cuisine 85/15 4kg

Eden Cat Origina  Country Cuisine kattefoder er et højkvalitets fuldfoder har et højt indhold af kvalitets Engelsk Suffolk And, græsopdrættet lam, vildt, kanin kød og æg. Her er varianten Cat Cuisine fordi den indeholder 80% kød og 20% frugt samt grønt. Her får din hund en vildt smagfuld foder, der også passer til den senestive hund. Et holistisk fuldfoder til hunde, der er sammensat efter hunden og ulvensnaturlige kost, med et naturlighøj indhold af protein. Et kattefoder der er optimal for næring og trivsel.

Eden kattefoder er fremstillet i England med lækre, sunde og friske ingredienser. kødet er af kvalitet human. Et hunde foder er er Holistisk og står øverst på ingredienslisten, hvor alle råstoffer har haft de sunde og naturlige vækstbetingelser. Der kommer fra fritgående dyr, frit svømmende laks og afgrøder der ikke trykkes.

Eden Cat Original Cuisine 85/15 10 kg

Et 100% naturlig og sundt fuldfoder med smagfulde og naturlige ingredienser.  Foderet er Baseret på forfædrenes kost med et meget højt indhold af kød protein. Høj kvalitets komplet kornfrit foder med et højt indhold af kvalitets Engelsk Suffolk And, græs opdrættet lam, kanin, vildt kød og hele æg.

  • Høj kvalitets komplet kornfrit foder baseret på forfædrenes kost med et højt indhold af kød protein.
  • Lavt kulhydratindhold med frugt og grøntsager.
  • Allergivenligt, uden korn og gluten.
  • Formuleret uden hvide kartofler.
  • Tilsat Kokos Olie for multi-sundhedsmæssige fordele.
  • Frisk tillavet kød af menneskelig kvalitet.
  • Indeholder Præbiotika for at understøtte fordøjelsen.
  • Indeholder sundhedsmæssige urter, økologiske vitaminer og mineraler for optimal optagelse af foderet.
  • Fremstillet i Storbritannien med britiske ingredienser.

Eden 80/20 Country Cuisine kattefoder

Eden Country Cuisine er et ernæringsmæksigt komplet foder med et højt indhold af kvalitets traditionelt opdrættet frisklavet Suffolk and, græs opdrættet lam, kanin, vildt og hele æg. Baseret på din hunds forfædres kost med kvalitets protein tilpasset hundenes naturlige fødeindtag.

Råvarerne er forsigtigt dampkogte ved ca. 90 grader Celsius, det producerer en meget let fordøjelig mad, der holder så meget af den naturlige balance som muligt. Efter afkøling tilsættes vitaminerne og sporstoffer, hvilket sikrer, at de værdier, der er anført i analysen, er garanteret.

Visioner og lidenskab

Opmærksomhed på detaljer er noget, vi er lidenskabelige over for. Eden Country Cuisine, hvis den er hydreret, vil indeholde 260 g kød af høj kvalitet til hver 100 g produkt. Men lige så vigtigt som hovedingredienserne er vores ernærings mæssige tilsætningsstoffer og sporstoffer: Glucosamin, Methylsulfonylmethane (MSM) og Chondroitin giver støtte til led og skellet. Vitamin A, D3 og E dækker essentielle vitaminer og chelaterede mineraler som jern, zink, mangan, kobber, calcium og organisk selen er i tillæg til de naturlige vitaminer og mineraler, der findes i kød, frugt og grøntsager, og det sikrer, at din hund er garanteret den ernærings mæssig værdi som hunden har brug for, så du kan se hvorfor hunde trives på vores.

Team Jekas for et godt Katteliv

Har du spørgsmål til Team Jekas kan du enten ringe til os eller du kan sende en mail Her,

Vægt 4 kg
Vægt

4 kg

Foderpillestørrelse

Lille

Dyr

Kat

Mærke

Eden

Ingredienser: 

Kylling, 23% (fra tørret kylling), kylling 19%, Laks 15%, Sild 12% (fra tørret sild), Kartoffel 11%, kyllinge Fedt 6%, And 4% (fra Tørret And), hele æg 2% ( fra Tørret Egg), kyllinge Gravy 2%, hvid fisk 2%, Lucerne, mineraler, vitaminer, Ærte Fiber, Gulerod, spinat, Æble, tang, hyben, Kamille, burre rod, anis & Bukkehorn, Tranebær, fructooligosaccharider (460 mg / kg ), Glucosamin (340 mg / kg), Methylsulfonylmethan (340 mg / kg), chondroitinsulfat (240mg / kg), oregano, merian, salvie, persille, timian. 

 

Analyse

Råprotein: 43%, Råfedt: 23%, Rå fibre: 2%, Råaske: 10,5%, Fugt: 7%, Omega 6: 4,19%, Omega 3: 1,02%, Calcium: 2,06%, Fosfor: 1,64% 

 

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Eden 85/15 Original Cuisine kattefoder – Til voksne katte& Killinger 4kg”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

1
Scroll til toppen