Vælg en side

Gratis fragt til pakkeshop over 599,-

Hurtig levering - 1-3 hverdage

5 stjerner på trustpilot

14%

Elektrisk Trimmebord Low

(2 kundeanmeldelser)

6.999,00 DKK 5.999,00 DKK

Fra 21 – 100 cm 

Trimmebordet er fantastisk enkelt og let at betjene, det kan gå fra 21 cm og op til 100 cm.  Det rummelige bord areal,  lave højde, er perfekt til alle størrelser Hunde eller katte.

 

 

Beskrivelse

Elektrisk Trimmebord Low Low

Elektrisk Trimmebord Low Low fra jekas. Det er Ultra stabilt og let at justere i højden, når det behøves for at have en god højde at trimme hunde i.  Dette trimmebord regnes for at være et af de laveste trimmeborde i verden og kan gå helt ned til 21 cm og helt op til 100 cm.  Hvilket er godt til f.eks. store, ældre eller svage hunde.

Der medfølger dobbelt galge Inkl. snor. Bordpladen er betrukket med gummi og det ligger løst i rammen, således du let og ubesværet kan rengøre bordet.  Underkonstruktionen på trimmebordet er udført i kvalitets rør og overflade behandlet med stærk hammerlak.

Trimmebordet er udstyret med en lydløs motor, så alle hvalpe og hunde, kan uden problemer komme på trimmebordet. Bordet betjenes med fodpedaler og bordets max vægt er 150 kg. Vi har også andre varianter i  Trimmeborde TholoByJekas  har  altid fokus på at yde den samme høje service online,  som hvis du kom og handlede i vores fysiske butik.

Elektrisk trimmebord Low i korte træk

 • Stabilt, justerbart stel drevet af elektrisk motor
 • God arbejds højde uanset om du sidder ned eller står op
 • Farve på stellet er hvid
 • Bordplade L:126 – B:65 cm – Højde 21-95 cm
 • Bordplade er aftagelig med gummi belægning
 • Lineær aktautor giver jævn vibrationfri og langsigtet drift
 • Løfte kapacitet op til 140 kg

Hvorfor vælge Tholo By Jekas

Kunderne er ovenud trilfreds med dette fantastiske trimmebord. Det er stabil, det er funktionelt og alle størresler hund og katte kan bruge det. Det er lige kunder der har mange hunde og døjer med ryggen eller sidder i kørestol. Med dette Grooming bord er det let at få hunden op uden at skulle løfte. Det er anbefalet af hundemassører og hundefrisørere netop på grund af den gode funktionalitet, stabilitet og ikke mindst den gode kvalitet. Skal du være den næste

Husk på at vi altid er behjælpelige, hvis du har spørgsmål. Du kan også vælge at ringe eller sende en mail Her. Du kan følge jekashundogkat på Instagram her Og har du lyst til at dele dine indkøb med Team Jekas i billeder eller videoer er du velkommen til at hastag @jekashundogkat på Instagram.

Køb Elektrisk Trolley vogn til transport

Trimmeborde & Trolley, Elektriske Trimmeborde, Elektriske Trimmebord og den Elektriske Trolley, der gør det let og ubesværet at  lave den daglige pels pleje og transportere din hund og dit grej.  Jekas.dk har Trimmeborde  forhandler af borde til pels pleje i god kvalitet således vi kan sikre kunderne et kvalitets produkt med en hurtig leveringstid.  Vi er altid til at komme i kontakt med og der vil altid være en tæt dialog og kundekontakt.

Der sker hele tiden nye ting på markedet med trimmeborde. Jekas vil være med på det sidste nye. Så hold øje med shoppen.  Vi er et nordjysk firma med gennemsigtighed, høj service og nordjysk charme er en grundsten hos os. Elektrisk trolley vogn til transport kan lette din transport, hvis du skal fragte dit elektriske trimmebord rundt.  Eller du gerne vil slippe med at skulle ase, mase, trække og rykke når du skal på udstilling. Med Hund i hundebur og alt dit udstyr du har med til udstillingen. Du er altid velkommen til at ringe til os eller du kan sende en mail til os Her  og vi vender tilbage.

Yderligere information

Vægt 25 kg

2 anmeldelser af Elektrisk Trimmebord Low

 1. Nadia

  Vi købte 2 af disse borde til vores butik, og vi er så tilfredse! Et helt igennem perfekt bord, som havde alt hvad vi søgte. Det er bruger venligt, stabilt til selv den største hund, nemt at rengøre og kan komme helt ned til gulvet så selv de ældre hunde kan gå op selv. Kan klart anbefalde dette trimmebord 🙂

 2. Laila Madsen

  Jeg har købt dette bord til vores Golden Retrievere.

  Et kvalitetsprodukt ud over det forventelige og en fantastisk investering for ejer og hund.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

0