Vælg en side

Gratis fragt til pakkeshop over 599,-

Hurtig levering - 1-3 hverdage

5 stjerner på trustpilot

Europé Luksus til store katte

Fra: 2.599,00 DKK

Normanndine LUKSUS 

Et luksus krads der er 100% DANSK Håndværk hele vejen. Ingen plastic og ingen Kina er der ind over kradsetræer fra ActiveCats. Her er ypperste kvalitet i verdensklas, Dansk  når det er bedst, produceret med materialer der er bæredygtige.

 

 

 

 

Ryd

Beskrivelse

ActiveCats Europé Luksus til store katte

ActiveCats  Europé Luksus til store katte Kradsetræ og kradsemiljø i Dansk Design & Dansk Producent . Normann Leather kan leveres med både Lyse natur søjler og sorte søjler Det er et fantastisk gulv til loft-system med 88 forskellige variationer – så du kan bare slå dig løs med at tilpasse det til dine ønsker. Vi tilbyder denne model med læder.  Vi kan varmt anbefale kradsetræ fra ActiveCats der har tænk på det skal være let at tage betræk af både faste hylder, huler og hængehylder. Vi elsker når det er Dansk design og Dansk producent der har gennemtænkt et design i den fede HAY stil. ActiveCats. Er du fristet Normann Leather er Interiør og bliver hurtigt et katte møbel i din bolig.

En stor fordel er her at alle materialer der bruges i produktionen kommer fra Danmark. ikke nok med det,  der er tænkt på bæredygtighed og grøn omstilling. Normann dine et Kradsetræ i ren luksus.  Luksus krads i top kvalitet, der et kradsetræ af ypperligsete kvalitet i verdensklasse, det kan skræddersyes, således det passer til dit hjem. Vækker det interesse hos dig?

ActiveCats  luksus kradsetræ til store katte

ActiveCats Normann-dine Kradsetræ Gulv til Loft tilbydes med imiteret læder.   Her har du ingen plastic på dit kradsetræ og det er ikke produceret i Kina! Alle betræk på hylder og huler kan afmonteres via en lynlås! Det gør det så meget lettere at tage et betræk af og vaske, uden nogen former for besvær. I dette system gøres det uden at skille kradsetræet eller kradsemiljøet af. Du sparer tid! Du kan bare lyne dine betræk af hylder og huler. Vupti sikke tid der spares. Du skal ikke tilkøbe skridsikker underlag og trykfordeler, eftersom begge dele er med i kradsetræet, når du køber det fra ActiveCats. Vi du gerne se alternativ kan du se det her

Der Medfølger til standard højde 230-250 cm 

 • Natur søjler 3 x 60 cm x Ø13 cm
 • Loftsøjle 45 cm x Ø 13 cm
 • 16 mm justerbar gevind 15 cm
 • Rund Hængehylde  Ø45 cm
 • Sort  fast hylde med pude Ø50 cm
 • Sort  birketræs-hylde  med fast kant Ø50 cm
 • Sort lakeret Birketræs bund med anti skrid Ø50 cm
 • Stål ramme 12 mm
 • 1  gevindel

Tekstiler du kan vælge

 • Læder:                Lys, Grå, Sort
 • Ønsker du andre tekstiler se under Europé Her 

v /ordre : skriv i  Bemærkning til ordre.
ved bestilling skriv altid din nøjagtige lofthøjde i bemærkninger til ordren i betalings modulet. så vi kan sikre os du får et kradsetræ der passer til den lofthøjde du har.
v/ Ordre: hvor lofthøjden er under 230 cm
v/ ordre hvor Lofthøjder er  under 230 cm  – skrives din lofthøjde i bemærkning til ordren og vi tilpasser til din lofthøjde.

Team Jekas skræddersyr.

Vi står som altid klar til at rådgive dig både inden, under og efter bestilling. Du skal derfor ikke tøve med at kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål. Hvis du er mere interesseret i at købe et helt nyt kradsetræ fra ActiveCats – kig rundt på shoppen og bliv inspireret. Vi ønsker dig god fornøjelse! Har du brug for vejledning kan du kontakte os.  Team Jekas bliver rigtig glade, hvis du deler  dine indkøb med os Her #jekashundogkat – vi vil blive glade for at se billeder eller en lille video af dit køb. Du kan også følge jekashundogkat på youtube.

Yderligere information

Vægt 25 kg
TekstilDB

Lys Læder, Grå Læder, Sort Læder

Stof

Højdev2

MærkevDB

HøjderKradsDB

230-250cm Standard, 230-250cm + 15cm Søjle, 230-250cm + 30cm Søjle, 230-250cm + 40cm Søjle

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Europé Luksus til store katte”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

0