Vælg en side

Gratis fragt til pakkeshop over 599,-

Hurtig levering - 1-3 hverdage

5 stjerner på trustpilot

Extra Durable GiGwi

79,00 DKK

Sjov – Slidstærk 
GIWi Dinoball er produceret i et blødt og slidstærkt gummi, det er lavet  i slidstærkt materiale. Der giver mulighed fra træk, kast og hent lege.

Beskrivelse

Extra Durable GiGwi Dinoball

Extra Durable hundelegetøj GIWi Dinoball produceret i blødt og slidstærkt gummi. Extra Durable GiGwi Dinoball hundelegetøj! Du bestemmer om det skal være legetøj  med eller uden piv. Hundelegetøj er en bred kategori, der dækker over alverdens sjove ting til din hund. Team jekas sætter en ære i at være med til at underholde din hund. Derfor har vi samlet det sjoveste lige her. Du finder også produkter i enestående kvaliteter, som din hund længe kan slås med! Vi tilføjer løbende nyheder til vores sortiment, så vi altid er opdateret på det sjoveste, der hitter lige nu!

  • Nylonband med gummi håndtag til leg
  • TUV testet
  • Mål: 8 x 8x 26 cm
  • Matriale: Gummi
  • Farve: Blå

Følg med og du kan se vores udvalg i Hundelegetøj ved at se med lige Her.

Team Jekas

Har du spørgsmål til et produkt eller til vore hjemmeside kan du altid tage kontakt til os på telefon eller på mail Her. Så vil vi forsøge at besvare dine spørgsmål så hurtigt det er os muligt. Du er altid velkommen til at følge os på Facebook Her. Eller du kan følge nyheder og events på Instagram Her. og du kan altid dele dine indkøb med Team jekas

Yderligere information

Vægt 0.6 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Extra Durable GiGwi”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

0