Fantail Snooze Hundeseng S

999,00 DKK1.699,00 DKK

Team jekas anbefale denne seng.

Design og materiale valg går op i LUKSUS. Oplev glæden ved et fedt design og en kvalitet der ikke er set før. Interiør i den super fede HAY stil en del af dit interiør.

 

 

Ryd

Snooze Hundeseng Fantil Luksus

Snooze Hundeseng Fantil   – luksus seng med memory foam. Hundetilbehør der  helt igennem er en LUKSUS seng i et flot design ,med det super lækker Ortopædisk Memeroy Foam.  Hunde tilbehør hvor der ikke sparet på noget i  design, detaljer eller i  matriale valg. Betrækket er aftagelig og kan vaskes. Puden tages ud ved brug af lynlås. Yderligere er her tilføjet en vigtig og væsentlig detalje, vi hos Team Jekas er helt vilde med.

Snoose hundeseng Fantil er en hel kollektion der er plet-resistent med nano teknologi. Der er indbygget Odor Carew hvilket betyder Hundepuden er med lugt kontrol. Således den ikke er så modtagelig for lugt fra en f.eks. fugtig og snavset hund. Hundepuden findes i tre  størrelser og  seks  super lækre og trendy Hay farver. Lige den stil der passer til det moderne hjem. Hos Jekas.dk elsker vi, super lækrel Hay stil, med design der er sat sammen med en god kvalitet. Det  er et must have for alle hunde ejere.

Når du vælger en luksus seng er det vigtig med ligge komfort og kvalitet indvendi i madrassen.Hos jekas.dk finder du et stort udvalg af Hundetilbehør f.eks. vores fantastisk holdbarre Trimemborde i Dansk Design og dansk produceret.

Vi kan ikke finde ord for hvor begejstret vi er over denne serie af Hundesenge

Endelig noget Hundetilbehør der matcher tidens bolig stil. Her er det  i en Hundeseng- pude  i Hay stil,  kan matche boligen, og en hundepude der i sig selv er et møbel. Hundeseng- og pude i denne serie,  er fyldt med et specielt ortopædisk Memory Foam, for at give din hund en god og komfortabel liggestilling , der støtter rygrad, muskler og ikke mindst hundens led.  Det super flotte og stofbetræk af højeste kvalitet er plet -resistent og kan via lynlås tages af og vaskes ved 30 grader. Fanatil giver din hunde en behagelig hvilestund eller den sunde søvn, din hund fortjener at have.

Oplev glæden ved et fedt design og en kvalitet der ikke er set før.

Giv dig selv en oplevelse af kvaliet og design i denne super lækre Hundepude og Hundeseng. Og se  hvorfor jekas.dk anbefaler denne hundepude, det er absolut noget enhver hundeejer vil elske. Let at holde ren, høj kvalitet i en super fed og cool Hay stil. Passer perfekt til det moderne og stilrene hjem. Hvor man elsker design og høj kvlaitet. Er du ikke til Hundepude men vil du hellere have en Hundeseng har vi en fra denne serie lige her. Hundeseng og Hundepude når det skal være trendy, og passe perfekt til den moderne bolig.

Her har du en hundepude, der oser af luksus og i højeste mulige kvalitet. Når Design og kvalitet er et must for at hundepude og Hundeseng passer perfekt til din bolig. Hundetilbehør i luksus klasse køb hos jekas.  Du kan se de fås i 6 farver  Star Hundepude og  Snug Hundeseng du kan se en anden variant og farve ved at se med Her.

Størrelser med Mål: 

  • 60 x 50 cm – Indvendige mål: 41 x 30 cm
  • Kant højde i indgang:  10 cm
  • Kant højde : 20cm
  • Matriale: Bomuld

Farver:
Silver                   ( Lysegrå )
Nut Grey              (GråBrun)
Epic Grey             (Grå)
Iconic Pink           (Pink )
Cosmic Blue        (Blågrøn)
Botanical Green  (DarkGrøn )

Team jekas

Har du spørgsmål til os kan du enten vælge at ringe eller du kan sende en mail til os Her og vi vender tilbage.

 

Vægt 5 kg
Farve

Botanical Green, Cosmic Blue, Epic Grey, Nut Grey, Rosa, Silver

Vælg en variant

S

Mærke

Fantil

Størrelse

S, M, L

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Fantail Snooze Hundeseng S”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

1
Scroll til toppen