Vælg en side

Gratis fragt til pakkeshop over 599,-

Hurtig levering - 1-3 hverdage

5 stjerner på trustpilot

Fantail Star Hundepude S

999,00 DKK

Vi er er begejstret  Star Hundepude

Hundemadras med memory foam skum, nanno behaldling og lugt kontrol, vaskbar – Ren wellnes

 

Ryd

Beskrivelse

Fantail Star Hundepude Memory

Fantail Star Hundepude Memory    – Hundeseng  og Hundepude REN LUKSUS i flot design med det super lækker Ortopædisk Memeroy Foam.  Hunde tilbehør hvor der ikke sparet på noget i  design, detaljer eller i  matriale valg. Betrækket er aftagelig og kan vaskes. Puden tages ud ved brug af lynlås. Yderligere er her tilføjet en vigtig og væsentlig detalje, hos  Jekas.dk  er  vi helt vilde med. Star Hundepude Silver har nemlig plet-resistent med nano teknologi.

Der er indbygget Odor Carew hvilket betyder Hundepuden er med lugt kontrol. Således den ikke er så modtagelig for lugt fra en f.eks. fugtig og snavset hund. Hundepuden findes i tre  størrelser og  seks  super lækre og trendy Hay farver. Lige den stil der passer til det moderne hjem. Hos Jekas.dk elsker vi, super lækrel Hay stil, med design der er sat sammen med en god kvalitet. Det  er et must have for alle hunde ejere. Ældre og syge hund med memory foam få den bedste ligge komfort, der kan ønskes. Til muskler og svage led er det et perfekt  valg til fyld.

Vi er er begejstret  Star Hundepude Memory Foam Hundepude

Endelig noget Hundetilbehør der matcher tidens bolig stil. Her er det  i en Hundeseng- pude  i Hay stil,  kan matche boligen, og en hundepude der i sig selv er et møbel. Hundeseng- og pude i denne serie,  er fyldt med et specielt ortopædisk Memory Foam, for at give din hund en god og komfortabel liggestilling , der støtter rygrad, muskler og ikke mindst hundens led.  Det super flotte og stofbetræk af højeste kvalitet er plet -resistent og kan via lynlås tages af og vaskes ved 30 grader. Fanatil giver din hunde en behagelig hvilestund eller den sunde søvn, din hund fortjener at have.

Fantail Star Hundepude Memory

Giv dig selv en oplevelse af kvaliet og design i denne super lækre Hundepude og Hundeseng. Og se  hvorfor jekas.dk anbefaler denne hundepude, det er absolut noget enhver hundeejer vil elske. Let at holde ren, høj kvalitet i en super fed og cool Hay stil. Passer perfekt til det moderne og stilrene hjem. Hvor man elsker design og høj kvlaitet. Er du ikke til Hundepude men vil du hellere have en Hundeseng har vi en fra denne serie lige her.

Hundeseng og Hundepude når det skal være trendy, og passe perfekt til den moderne bolig. Her har du en hundepude, der oser af luksus og i højeste mulige kvalitet. Når Design og kvalitet er et must for at hundepude og Hundeseng passer perfekt til din bolig.

Størrelser med Mål: 

  • Small: 80 x 55 cm

Farver:
Silver
Nut Grey
Epic Grey
Cosmic Blue
Botanical Green
Rosa

Jekashundogkat.dk anbefaler denne til hundeejere der  ønsker en miljø venlig hundeseng i ekstra høj kvalitet og luksuriøst Design

  • Moderne og luksuriøst udformet hundeseng.
  • Hundeseng produceret  i Europa
  • Stof av høj kvalitet
  • En hundeseng der er ekstremt holdbar og kan holde  i mange år
  • Med memory skum som sikrer at din hund ligger komfortabel
  • Giver hunden god og rigtig støtte for ryg, muskel og led
  • Stabil fyld memory foam –  som ikke klumper sammen
  • Holder sin facon
  • Aftagelig betræk

Yderligere information

Vægt 10.00 kg
FarveBD

, , , , ,

BredeBD

LægdeDB

80 cm

DyrDB

MærkevDB

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Fantail Star Hundepude S”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

0