Fantail Star Hundepude L

999,00 DKK1.699,00 DKK

Fed Hay sti

Moderne Interiør i smukke tekstiler der matcer den fede HAY stil. Hundepude med ” Memory foam, smuds- og vandafvisende, lugt resistent “.   Giv dig selv en oplevelse af kvalitet og design i en super lækre kollektion fra Fantail.

 

 

 

 

 

Ryd

Fantail Star Hundepude Memory L – Hundeseng

Fantail Star Hundepude Memory  L – hundeseng   – Er  LUKSUS i flot design med Ortopædisk Memeroy Foam. Her er der ikke sparet på design, detaljer elelr matrialer. Betrækket er aftagelig og kan vaskes. Puden tages ud ved brug af lynlås. Yderligere er her tilføjet en vigtig og væsentlig detalje, vi hos Team Jekas er helt vilde med. Betrækket er nemlig plet-resistent med nano teknologi. Der er indbygget Odor Carew hvilket betyder Hundepuden er med lugt kontrol. Således den ikke er så modtagelig for lugt fra en f.eks. fugtig og snavset hund. Hundepuden findes i tre  størrelser og  seks  super lækre og trendy Hay farver. Lige den stil der passer til det moderne hjem. Hos Jekas  elsker vi, den fede og cool  Hay stil, med design der er sat sammen med en god kvalitet. Det  er et must have for alle hunde ejere.  Når du vælger en Hundemadras er det vigtig med ligge komfort og kvalitet indvendi i madrassen.

Hos Jekashundogkat.dk kan vi ikke få armene ned. Vi anbefaler denne Fantail Star Hundepude Memory Hundeseng

Fantail Star Hundepude Memory – hundeseng –  i Hay stil,  kan matche boligen, og en hundepude der i sig selv er et møbel. Hundeseng- og pude i denne serie,  er fyldt med et specielt ortopædisk Memory Foam, for at give din hund en god og komfortabel liggestilling , der støtter rygrad, muskler og ikke mindst hundens led.  Det super flotte og stofbetræk af højeste kvalitet er plet -resistent og kan via lynlås tages af og vaskes ved 30 grader. Fanatil giver din hunde en behagelig hvilestund eller den sunde søvn, din hund fortjener at have.

En hundepude der skal ses og mærkes, og du er solgt til en kvalitet der ikke er set før.

Giv dig selv en oplevelse af kvalitet og design i denne super lækre Hundepude og Hundeseng. Og se  hvorfor jekas.dk anbefaler denne hundepude, det er absolut noget enhver hundeejer vil elske. Let at holde ren, høj kvalitet i en super fed og cool Hay stil. Passer perfekt til det moderne og stilrene hjem. Hvor man elsker design og høj kvlaitet. Er du ikke til Hundepude men vil du hellere have en Hundeseng har vi en fra denne serie lige her.

Se video med f.eks. rødvin  
se video med kaffe
Se video når den skal vaskes 

Hundeseng og Hundepude når det skal være trendy, og passe perfekt til den moderne bolig. Her har du en hundepude, der oser af luksus og i højeste mulige kvalitet. Når Design og kvalitet er et must for at hundepude og Hundeseng passer perfekt til din bolig.

Jekas.dk anbefaler denne til hundeejere der  ønsker en miljø venlig hundeseng i ekstra høj kvalitet og luksuriøst Design

  • Moderne og luksuriøst udformet hundeseng.
  • Hundeseng produceret  i Europa
  • Stof av høj kvalitet
  • En hundeseng der er ekstremt holdbar og kan holde  i mange år
  • Med memory skum som sikrer at din hund ligger komfortabel
  • Giver hunden god og rigtig støtte for ryg, muskel og led
  • Stabil fyld memory foam –  som ikke klumper sammen
  • Holder sin facon
  • Aftagelig betræk

 

Størrelser med Mål: 

  • Medium: 120 x 90 cm

 

Farver:
Silver                   ( Lysegrå )
Nut Grey              (GråBrun)
Epic Grey             (Grå)
Iconic Pink           (Pink )
Cosmic Blue        (Blågrøn)
Botanical Green  (DarkGrøn )

Vægt 6 kg
Farve

Botanical Green, Cosmic Blue, Epic Grey, Nut Grey, Rosa, Silver

Bredde

90 cm

Længde

120 cm

Dyr

Hund

Størrelse

S, M, L

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Fantail Star Hundepude L”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

1
Scroll til toppen