Farverig Spejl til fugl - fuglelegetøjFarverig Spejl til fugl - fuglelegetøj

Farverigt Spejl til fugl

44,00 DKK

Farverigt

Fuglelegetøj med spejle og klokker.

 

Ryd

Farverigt Spejl til fugl

Farverigt spejl til fugl. Se her et fuglelegetøj med spejle og klokker når din fugl skal forkæles. Fugle elsker at se sig selv i spejlet og den får lidt ekstra selvskab Af den smukke fugl den ser i spejlet. Rammen på spejlet og klokken giver en ekstra mulighed for at aktiver og give en legesyg fugl, mulighed for at lege og motionere i buret.  Et spejl er vigtig for en fulg der bor alene i sit bur. Og det er vigtigt at den har legetøjet til at give inspiration, motion og stimulering. Her er et legetøj til fugle hvor rammen er lavet i farverig plast. Det er let at sætte spejlet fast i buret.

Farverigt Spejl fuglelegetøj

Fuglelegetøj forhindrer din fugl lider af kedsomhed og den har behov for at blive aktiveret som var den en fri fugl i naturen. Giv gerne din fugl mulighed for at komme ud og få luft under vingerne. Og husk at lukke vinduer og døre så den ikke slipper ud i det fri. Du kan se vores udvalg i fuglelegetøj ved at se med her. Vi har valgt et sortiment der er sikker for din fugl at lege med og vi finder hele tiden nye produkter og lægger på siden. Undgå din fulg lider af kedsomhed og giv den legetøj og aktivering.

Varianter:

Sjov Ottetal med spejle og klokke
Sjove Ringe med spejl og klokke
S-bane med spejle og klokke

INFO:

Det er vigtig at et fuglebur står et sted der ikke er træk. Står fugleburet i køkkenet skal du huske at osen fra mandlavningen ikke er sund for fugle.

 

Vægt 0.1 kg
Vælg en variant

spejl til højre, spejl i midten, spejl til venstre

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Farverigt Spejl til fugl”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

1
Scroll til toppen