Vælg en side

Gratis fragt til pakkeshop over 599,-

Hurtig levering - 1-3 hverdage

5 stjerner på trustpilot

Farvet Reb med Bold

34,00 DKK

Aktivitetslegetøj

Farvet Reb med bold – Populær bold er her på et reb med knuder i begge ender. Riv, rusk og kaste leg er her i et og samme stykke Hundelegetøj.
Ryd
Varenummer (SKU): ME:401659847786 Kategorier: , Tags: , , , ,

Beskrivelse

Farvet Reb med Bold – Aktivitetslegetøj & Hundelegetøj

Farvet Reb med Bold er Aktivitetslegetøj & Hundelegetøj.  Hunde elsker en bold og de elsker Reb.  Det er aktivitetslegetøj og Hundelegetøj  i alle kombinationer hvor der indgår en bold eller en eller anden form for reb.

Her er der et stykke aktivitetslegetøj og Hundelegetøj der har både den elskede bold og reb. Så her vil riv, rusk og bide leg være indfriet i et stykke Hundelegetøj.  Den populære bold er her på et reb med knuder i begge ender og det giver mulighed for sjov riv, rusk og kaste leg.

  • Mål: 30cm
  • Ass. farver
  • Reb med Bold

Aktivitetslegetøj & Hundelegetøj til Hunde

Hvis du ønsker din hund skal aktiveres, kan du også finde forskelligt legetøj, som er beregnet til, at du som ejer kan kaste, og hunden kan løbe efter. Du finder både bolde og aktiverings legetøj som du kan kaste og dermed aktivere din hund til at løbe efter. Måske du endda kan bruge det til at lære din hund at lege ruske og hente leg. Find lige det stykke legetøj,  din hund vil elske i vores unikke og store sortiment.

Dyrenes Mekka i Hundelegetøj

Hvis din hund for alvor skal aktiveres, kan du også finde forskelligt legetøj, som er beregnet til, at du som ejer kan kaste, og hunden kan løbe efter. Du finder både bolde og frisbees, som du kan kaste og dermed aktivere din hund til at løbe efter. Måske du endda kan bruge det til at lære din hund at gribe det. Find netop det stykke legetøj, som din hund vil elske i vores store sortiment.

Team Jekas er klar

Har du spørgsmål til Team Jekas kan du ringe, sende en sms eller kontakte os Her og vi vender tilbage. Har du lyst kan du følge Team Jekas på Instagram Her. Du kan også dele dine indkøb med Team Jekas enten i billeder eller små videoer @Jekashundogkat

Yderligere information

Vægt 0.15 kg
FarveBD

, , ,

MærkevDB

FunktionDB

DyrDB

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Farvet Reb med Bold”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

0