nannocreme farvenannogrå. farvetyrkisnanno farveNannobluenannovinrød
activecats fasthylde-nano-løsdel til kradsetræer
nannocreme farve
nannogrå. farve
tyrkisnanno farve
Nannoblue
nannovinrød

Fast Hylde med Nanno med betræk

349,00 DKK369,00 DKK

Fast Hylde

Med tekstil i plys eller Nanno  –   tilbehør og løsdel. Nanno er vand- og smudsafvisende tekstil der matcher tidens bolig.

Ryd
Varenummer (SKU): Fast hylde med nanno ActiveCats Kategorier: , , Tags: , ,

Fast Hylde med Nanno – ActiveCats

Fast Hylde med Nanno – ActiveCats  løsdele  –  hylde bruges sammen med Active Cat kradsetræ og stammer, når du skal bygge dit eget kradsetræ. Nanobetrækket kan tages af og vaskes. Du kan let og hurtigt skifte betræk, og du kan tilkøbe ekstra betræk hvis du ønsker andre farver eller hvis du vil have et ekstra til når det ene er til vask. Hylden er Ø50cm eller Ø60cm og passer perfekt til store katte. OBS: Når du køber denne hylde, skal du have et beslag og skruer med,  for at kunne montere det på kradsetræet. Det er inkluderet  i prisen. Betrækket er aftagelig uden du skal skille miljøet af og det er vaskbart.

Nanno Betræk

Nanno betræk er lang fra plys og meget tæt på møbel stof. Her får du virkelig et betræk der er lavet i et lækker og trendy møbelstof. Det er vandafvisende, smuds afvisende, slidstærk Nanno stof. Det er lavet let for dig som katteejer at tage et betræk af alle hylder og huler, uden at skille dit kradsetræ af. Et vaskbart betræk og hænger du det på tørresnoren i blæse vejer, så vil pelshårende flyve af i vinden.  Nanno betræk kan leveres i mange farver og der kommer hele tiden nye farver til. Følgende farver er mulige Natur, Grå, Sort, Navy Blue, Turkis, vinrød alle er flotte og klare farver. Så er du ikke til plys er det en oplagt mulighed for at undgå plys på dit hylde modul.

ActiveCats Løsdele

Løsdele til kradsetræ finder du her i vores kæmpe udvalg. Vi har inddelt vores sortiment i de tre nedenstående grupper. Hvis du har et kradsetræ, som efterhånden er blevet slidt, eller som du bare kunne tænke dig at udbygge/ombygge, så skal du endelig tage et kig her! Det er nemlig ikke altid, at det er nødvendigt at købe et helt nyt kradsetræ. Ofte kan man nøjes med at udskifte enkelte nedslidte dele. Som altid står vi klar til at rådgive og skræddersy efter dine behov.

  • ActiveCat fast hylde i løsdele
  • Sættes på Active Cat kradsetræ/stammer
  • Betrækket kan lynes af pladen, uden at skulle skille kradsetræet ad.
  • Du kan købe nyt betræk hvis du vil have andre farver, eller hvis du vil have ekstra betræk når det ene er til vask.
  • Lækker nanno betrukket hylde
  • Nanno stof er nemt at rengøre og hårene sætter sig ikke særlig nemt fast
  • Vandafvisende nanno betræk
  • Ø 50cm til ( 1 søjle )/ Ø60 cm (til 2 søjler )
  • Vælg den farve du ønsker
  • OBS Lige Beslag og skruer /gevind medfølger ikke

Hvis bare du har nogle ønsker, der ikke nødvendigvis er konkrete. Så skal du være yderst velkommen til at kontakte os. Vi står klar til at rådgive dig med afsæt i vores ekspertise efter mange års erfaring indenfor kradsetræer.
God tur rundt på shoppen!

 

Vægt 3 kg
Farve

Creme, Natur, Navy Blue, Sort, Tyrkis, Vinrød

Mål

Ø50 cm, Ø60 cm

Funktion

Løsdel

Størrelse

M

Mærke

ActiveCats

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Fast Hylde med Nanno med betræk”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

1
Scroll til toppen