Faunakram 350g 15 stk. Wrapped Sticks med kylling - Billigst
Faunakram Kebab Stick 3in1Faunakram Kebab Stick 3in1
, ,

Faunakram Kebab Stick 3in1

39,00 kr.

Faunakram Kebab Stick 3in1

 • Faunakram Kebab Stick 3in1
 • Råhud omviklet med 45% and og kylling
 • Højeste kvalitet
 • 200 g
 • Genoplukkelig pose med lylåsfunkiton
 • Får din hund på dansende poter
Varenummer (SKU): FA10095-05 Kategorier: , , Tags: , ,

Faunakram Kebab Stick 3in1

Faunakram Kebab Stick 3in1 når det skal være højeste kvalitet. Her får du kornfri og glutenfri råhud omviklet med 45%  kød. Det er velsmagende kylling, kyllinglever og and. Den gode blanding af let tygget be, and og kylling vil hurtigt gøre denne variant til dens favorit. Denne snacks er udvilket til at passe til små og mellemstore hunderacer.

En perfekt belønning når din hund fortjener lidt ekstra. Se udvalget ved at kigge her og find din hunds favorit. Faunakram  expade roll whit chicken  – Din hund vil komme op på dansende poter og elske dem! er du i tvivl om hvad du skal vælge i tyg til din hund kan du måske finde svaret i vores Blog

Faunakram info – Om tyggeben lavet på råhud

Som regel er Tyggeben til hunde ofte lavet af oksehud, eller i færre tilfælde svineskind. Huden er sej og velegnet for hunde at tygge i, da de kan hjælpe med at reducere dannelse af plak, tandsten og karies. Det er dog ikke ufarligt at give sin hund tyggeben lavet af råhud, da disse kan sætte sig fast i forskellige dele af fordøjelsessystemet, det er derfor altid en god ide at overvåge sin hund, når den får tyggeben. Hvis der er knuder for enden af tyggebenet, kan disse sætte sig fast når hunden bidder dem af samt andre mindre stykker råhud som nemt kan sluges af hunden uden at blive tygget ordentligt igennem.

Forsøg har vist, at hunde kan fordøje op til 85% af tyggeben lavet af råhud på ca. 24 timer. Man kan derfor trygt give sin hund et tyggeben lavet af råhud 1 gang eller mere om ugen, så længe dette sker under opsyn, og man tager hensyn til benets størrelse i forhold til hundens vægt. På grund af det høje proteinindhold i tyggeben fremstillet af råhud, er det vigtigt at justere indtag, således, at hunden ikke får flere kalorier end nødvendigt

Fodringsvejledning: Som belønning mellem måltider. Juster foderindtag efter behov. Sørg for, at hunden altid har adgang til frisk drikkevand. Hold hunden under opsyn mens den fodres. Opbevares køligt og tørt. Dyrefoder skal ikke anvendes som menneskeføde.

OBS: At give sin hund tyggeben er forbundet med en risiko. Derfor anbefales det, at hunden er under opsyn af ejeren, når den spiser tyggeben, da halvspiste bidder kan sætte sig fast i forskellige dele af fordøjelsessystemet.

Faunakram Kebab Stick 3in1

Sammensætning: Råhud (60%),kylling (15%), and (15%), kyllingelever (15%), ærteprotein (5%), Glycerin (2%), Sorbitol (2%

Analytiske bestanddele:
 • Råprotein 50,0%
 • Råfedt 4,0%
 • Råaske 4,0%
 • Træstof 1,0%
 • Væske 18,0%

Elsker du også Team Jekas? 
Så følg med i vores Jekas univers som du finder på  Facebook
Du kan også følge os på  Instagram  og dele dit køb med resten af Jekas familien ved at bruge #jekashundogkat 
Har du spørgsmål  kan du altid enten ringe til os eller du kan sende en mail til os og vi vender tilbage.

Vægt 0,350 kg
Smag

Chicken

Dyregruppe

Hund

Mærke

Faunakram

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Wishlist 0
Continue Shopping
Scroll til toppen