Vælg en side

Gratis fragt til pakkeshop over 599,-

Hurtig levering - 1-3 hverdage

5 stjerner på trustpilot

13%

Feather Teaser GiGwi Nature

79,00 DKK 69,00 DKK

Slidstærk og Holdbar til alle katte racer 

Feather Teaser GiGwi Nature er i en  FANTASTISK kvalitet! En drillepind med et langt  godt og solid skaft, naturlige fjer, pyntet fine blomster og blade i filt,  inde imellem de drillende fjer.

Beskrivelse

Feather Teaser GiGwi Nature

Feather Teaser GiGwi er en drillepind med et godt og solid skaft, naturlige fjer, og de fine blomster blade inde imellem fjerene er filt.

Her er der ingen plastic, ingen tind du skal være på vagt ovefor. Filt i blomserne inde imellem de naturlige fjer, er dobbelsyet filt. Så det er en særk og robust teaser og drillepind af format.

Information om produkten

  • Kattelegetøj der stimulerer din kat
  • Kattelegetøj der aktivere din kat
  • Kattelegetøj der er TUV testet.
  • Kraftig stang
  • Kraftig håndtag
  • Super lækker kvalitet

Kattelegetøj vi undgår usunde ting

Kattelegetøj der er 100% Bærdygtig naturlegetøj hvor du slipper for alle de ting vi ikke ønsker at give vores kæledyr. Her slipper du for alle de unaturlige tilsætningsstoffer, Thalater, Elastikker, farvestoffer og snore.
Katte legetøj er og kan være mange ting

Kattelegetøj og aktiveringslegetøj samt Organic Legetøj, naturlegetøj og sanselegetøj er en essentiel del af din kats trivsel. Din kat har behov for stimulering og aktivering. Derfor har vi gjort os umage for at finde de perfekte produkter.  I katte legetøj, sanselegetøj, naturlegetøj aktiverings legetøj, der udgør et anderledes, spændende og nøje udvalgte sortiment

Team Jekas – Din sparringspartner

Har du spørgsmål er du velkommen til at ringe til os eller du kan kontakte os Her. Du kan også følge os på Instagram . Team Jekas bliver glade hvis du vil dele dine køb med os på Instagram #jekashundogkat

Yderligere information

Vægt 0.05 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Feather Teaser GiGwi Nature”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

0