Vælg en side

Gratis fragt til pakkeshop over 599,-

Hurtig levering - 1-3 hverdage

5 stjerner på trustpilot

20%

Feather Teaser GiGwik Long Tail

86,45 DKK 69,00 DKK

Absolut uden tvivl – en stor sælger 

Kattelegetøj i LUKSUS udgave med 100% naturlige fjer, den har  et reelt skaft der er til at holde på og så er den lavet i en god kvalitet.

 

 

 

Beskrivelse

Feather Teaser GiGwik Long Tail

Feather Teaser GiGwik Long Tail en sjov og slidstærk Drillepind vores absolutte best seller. Denne Teaser er vel kendt verden over. En kraftig Teaser med et langt skaft, sådan der kan komme gang i teaseren. Naturlige og kraftige fjer og boa. Her er der et stykke legetøj der holder længe og  et stykke legetøj der kan holde killing og kat på poterne. Når der lægges op til sjov leg og ballade. Vores familie katte LOVE denne teaser. Intet mindre end en vi varmt kan anbefale. Feather Teaser GiGwik Long Tail er absolut et Hot Hit hos killing, kat og ejer.  Kender du ikke det? du har købt en teaser, men føler skaftet er for klein og for kort. Her får du design, kvalitet og funktionalitet ind i et og samme produkt.  En af de få teasere der virkelig holder og der har et reelt skaft, der er til at holde på. Du kan se flere af vores teasere og drillepinde her! 

  • Drillepind og Teaser
  • Katte legetøj der stimulerer din killing eller kat
  • Katte legetøj der aktivere din killing eller kat
  • Katte legetøj der er TUV testet.
  • Kraftig stang
  • Kraftig håndtag
  • Super lækker kvalitet

Team Jekas står klar.

Vi står som altid klar til at rådgive dig både inden, under og efter bestilling. Du skal derfor ikke tøve med at kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål. Hvis du er mere interesseret i at købe et helt nyt kradsetræ fra ActiveCats – kig rundt på shoppen og bliv inspireret. Vi ønsker dig god fornøjelse! Har du brug for vejledning kan du kontakte os.  Team Jekas bliver rigtig glade, hvis du deler  dine indkøb med os Her @jekashundogkat – vi vil blive glade for at se billeder eller en lille video af dit køb. Du kan også følge jekashundogkat på youtube Her.

Yderligere information

Vægt 0.2 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Feather Teaser GiGwik Long Tail”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

0