Vælg en side

Gratis fragt til pakkeshop over 599,-

Hurtig levering - 1-3 hverdage

5 stjerner på trustpilot

Felia Seng og Pude

Fra: 199,00 DKK

Felia Seng & Pude

En smart seng og pude når du vil forkæle Pels Børn

 

 

 

Ryd

Beskrivelse

Felia Seng og Pude

Felia Seng og Pude  giver mini hunde og mindre hunderacer en god mulighed for,  at have sin helt egen hyggeseng i hjemmet. Den er lavet i et smart design og i et lækkert stof i en fed HAY stil. Her er en hundeseng  der matcher den moderne bolig stil. Og ikke mindst en Hundeseng du kan lave til en stor pude og du bestemmer helt selv, hvornår  du skifter fra en seng til en pude.

En sjov og anderledes udformning af de senge til mini hunde og mindre hunderacer, der findes på markedet. Er du til det der er unikt og anderledes, og skal det være noget der er både hyggeligt og moderne.  Vil du have en seng & pude er dette et must have for enhver der ejer små pels børn. Dit pels barn  vil ganske enkelt elske den, og det lyse flotte stof er både blød og smart.  Vi har også andre senge i den trendy og du kan se mere ved at klikke på linket moderne stil. Her er noget for vores Pels børn se  vores store udvalg af senge, puder eller tæpper til hunde  i forskellige størrelser, former farver og design, ved at du følger dette link Her. 

  • bomuldsbetræk
  • Fyld af polyester fleece
  • 2 i 1: kan udskiftes via en snor
  • Betræk er  aftageligt
  • skridsikker bund
  • Størrelse Ø50 cm
  • Farver: Grå / Pink

Team Jekas

 Har du spørgsmål til Team Jekas kan du vælge at ringe eller du kan sende en mail Her.  Du kan følge os på Facebook her.  Du kan også vælge at følge os på Instagram Her. Team Jekas vil elske at du deler dine indkøb med os og vores kunder ved at @jekashundogkat

Vi ønsker dig en god tur rundt på shoppen

 

Yderligere information

Vægt 1 kg
VariantDB

Ø60, Ø50

FarveBD

,

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Felia Seng og Pude”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

0