Felisept Home Comfort Set

259,00 DKK

Komplet sæt til Stikkontakt

Calming spredes her jævnt ud i rummet og beroliger din kat – Det aktive stof i Felisept er et ekstrakt af catnip, der beroliger katten og nedsætter stress niveauet.

 

Felisept Home Comfort Set

Felisept Home Comfort set – Calming spredes her jævnt ud i rummet og beroliger din kat – er et middel for at tiltrække katte og for at undgå dårlig adfærd.

Calming spredes og hjælper både nervøse, angste og stressede katte og hjælper med at nedsætte forekomsten af dårlig adfærd.
Grundet den plantebaserede duft skabes en god, og afslappende atmosfære for katten og beroliger den på en naturlig måde.

Katte kan komme ud for stressede situationer som f.eks. teritoriale konflikter med andre katte eller påvirkninger fra børn ( nytårs skødts )
Dette kan påvirker katten negativt og kan forsage dårlig adfærd, som strinten på møbler, voldelig adfærd eller manglende appetit.
Det aktive stof i Felisept er et ekstrakt af catnip, der beroliger katten og nedsætter stress niveauet.

Calming spredes her jævnt ud i rummet og beroliger din kat – Det aktive stof i Felisept er et ekstrakt af catnip, der beroliger katten og nedsætter stress niveauet

Du kan med fordel give din kat en extra stærk   Baldrian legepølse  eller Baldrian Bolche  vil virke ekstra beroligende.

Den Sættes i stik kontakten og virker efter en time.

Felisept Home Comfort Set dækker et område på omkring 50m2 i op til 30 dage.

Organic Naturlegetøj & Kattelegetøj

Vores Organic Naturlegetøj er 100 % Organic kattelegetøj. Det er lavet til katte og mindre hunde og består hovedsageligt af Kanin poter, Kanin øre og Kanin skind. Alle kaniner har levet livet som fritgående og de fleste er  økologiske. Det er kaniner der slagtes for kødets skyld, hvor vores Organic Naturlegetøj er det rest produkt der ellers ville gå til spilde og det er (skindet, poter, ører, haler). Kig forbi os de det her

Vægt 1 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Felisept Home Comfort Set”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

1
Scroll til toppen