Tilbud!
Fix-&-Catch-sjov-leg-kattelegetøjFix-&-Catch-sjov-leg-kattelegetøj
Fix-&-Catch-sjov-leg-kattelegetøj aktiveringslegetøj
Fix-&-Catch-sjov-leg-kattelegetøj
Fix-&-Catch-sjov-leg-kattelegetøj

Fix & Catch Sjov Leg

39,95 DKK 35,95 DKK

Nyhed og allerede et hit.

Play´n Scratch Kattegræs og leg 3i1  indeholder Græs  Planter og muligheder for sanse leg, her er et multifunktions legetøj, der kombinerer et sjovt legetøj med en effektiv. Boldbane, græs dispenser og fjeder med legetøj.

 

 

 

Fix & Catch sjov leg – aktiveringslegetøj

Fix & Catch Sjov Leg er Kattelegetøj hvor man ikke keder sig.  Hvor det er sjov leg der foregår i højden. Katte elsker bare bolde og alt der har en bold. Er ganske enkelt et his hos katte. Sjov underholdning når din kat kigger ud af vinduet og den kan lege imens. Aktiveringslegetøj der giver timevis af sjov leg med placering, hvor du ønsker

Kattelegetøj er let at sætte fast på vindus ruden eller på andre glatte overfalder via hjælp fra to sugekopper. Bolde med klikke indeni bevæger sig i bølgende bevægelser i den bølgende skine. Når katte puffer til  boldene får de både sjov lyd fra boldene og bevægelse. De sjove lyde der skabes når katte puffer til bolden animere katte til at ville lege fangeleg og de vil have fat i bolden.

Fix & Catch aktiveringslegetøj

  • Aktivitetslegetøj
  • Bolde med klokker animere til leg
  • Bølget skinne hvor bolde bevæges når de puffes til
  • Fasgøres med sugekopper på glatte overflader
  • Farve grå
  • Holdbar Plast
  • Matreiale  Plast
  • Bolde 2 x Ø4 cm
  • OBS: kuglerne kan afvige i farver fra billedet

Team jekas gør opmærksom på

Ligesom med andet legetøj til pels børn er det vigtig. Du holder øje med din kat når der leges med kattelegetøj. Kontroller det regelmæssigt for skader og udskift det, hvis du opdager en skade på legetøjet eller dr evt. manglr dele til legetøjet. Så du undgår din kat kommer til skade.

Er der forskel på kattelegetøj?

Ja det er der helt sikkert. Aktiverings legetøj og kattelegetøj fra Pestage er med garanti et brand der ligger i top kvalitet. Og har du først haft aktiverings legetøj fra Catit,  så køber du det helt sikkert igen. Vi ved det af erfaring fra katte udstillinger. Hvor opdrættere og udstillere købte det  på grund af kvaliteten og at det holdt længere end andet legetøj. Det er er så meget mere end bare et stykke legetøj. her er der virkelig tale om katte legetøj der hitter, prøv at se med Her. Her ses den Her med en anden kat der leger på en anden måde. Derfor kan du roligt købe kattelegetøj og aktiverings legetøj fra Petstages, der er der tænkt på alt. Bevægelse, lyd, duft og at det er noget der hitter hos dyret.

Har du spørgsmål til Team jekas

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte Team jekas  Her. Du kan dele dine indkøb med Team Jekas Her ved at @jekashundogkat. Har du lyst til at følge vores nyheder, events, udstillinger m.m. kan du følge Team Jekas Her.

Vægt 0.9 kg
Længde

45 cm

Dyr

Kat

Funktion

Aktiverings legetøj

Materialetype

Plast

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Fix & Catch Sjov Leg”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

1
Scroll til toppen