Fleece Tæppe Super Soft

149,00 DKK299,00 DKK

Det bliver ikke blødere! Der findes ikke et tæppe der er mere lækkert end dette. Det er virkeligt exclusivt og meget blødt, lun, behageligt og ultra let.

Ryd

Fleece Tæppe Super Soft

Fleece Tæppe Super Soft når din pelsven skal forkæles med det lækre og meget bløde hundetæppe. Det er så blødt at mange hundeejere selv bruger det. Her er et hundetæppe ud over det sædvanlige. Du kan her vælge flere farver og der vil kunne vælges i to forskellige Mål:  60 x 85 cm eller 100 x 150 cm. Det egner sig perfekt til at være på Hundens specielle sove plads f.eks. når der skal hygges i en sofa eller i sengen. Tæppet tåler maskinvask og det vil der være behov for, når det er et  favorit tæppe. I vores familie elsker fores test piloter og  vi dette lækre.  Hvorfor det ? Jo fordi du finder intet andet på markedet der er så ultra blødt og lækker fleece.  Det er intet mindre end fantastisk og er perfekt til dig der vil forkæle dit pels barn eller dig selv. Det er luksus når det er bedst. Og det bliver hurtigt et must have tæppe.

Har du spørgsmål er Team Jekas her

Ved spørgsmål kan du kontakte os på tlf. eller på mail her.  Harr du lyst til at dele dine indkøb med Team Jekas kan du gøre det her.  Eller du kan gøre det her Team Jekas vil elske hvis du deler dine indkøb med os på Instagram # jekashundogkat

 

Vægt 1 kg
Farve

Beige, Lyseblå, Lyserød, Creme, Grå, Lysegrå

Størrelse

100 150 cm, 60 x 85 cm

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Fleece Tæppe Super Soft”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

1
Scroll til toppen