Vælg en side

Gratis fragt til pakkeshop over 599,-

Hurtig levering - 1-3 hverdage

5 stjerner på trustpilot

Foderunderlag fra Hunter

Fra: 129,00 DKK

Foderunderlag fra Hunter

Foderunderlag fra Hunter er udstyret  med Kant hele vejen rundt. Foderunderlaget er lavet i et lækkert blødt gummi så det står fast, og du undgår vandsprøjt og foder på gulvet.

 

 

 

 

Ryd

Beskrivelse

Foderunderlag fra Hunter

Foderunderlag fra Hunter er udstyret  med Kant hele vejen rundt og det holder gris og vandsprøjt væk fra gulvet.  Foderunderlaget er lavet i et lækkert blødt silikone gummi, det gør det er super let at rengøre. Det er bare at bruge en fugtig eller våd klud, er det meget snavset kan det kan det vaskes i opvaskemaskine. så det står fast, og du undgår vandsprøjt og foder på gulvet.

Et trendy og enkelt foder underlag er ikke bare er flot men det ligger også fast på gulvet. Foder underlaget fra Hunter er lavet i  silikone gummi der er rigtig let at rengøre i opvaskemaskinen eller med en våd klud. Hunter har tænkt på alt, underlaget er forsyner med en kant hele vejen rundt for netop at du undgår foder og vand kommer ud på dit gulv.

  • Med lille kant
  • Martriale: Silikone
  • Small måler 48 cm x 30 cm og har en 1,5 høj kant
  • Medium  måler 60 cm x 40 cm og har en 1,5 høj kant

Familie hunden Cosmo og IQ bruger Hunter foderunderlag og det skåner familien gulve. Vores familie katte har haft stor fornøjelse af disse underlag, fordi killinger ( griser )  rigtig meget mens de lærer at spise. Og med et Foderunderlag begrænses griseriset.

Yderligere information

Vægt 1 kg
Farve

Sort, Hvid, Blå/Hvid, Blå, Sort/Guld

FarveBD

, , , ,

Vælg størrelse

48x30cm, 60x30cm

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Foderunderlag fra Hunter”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

0