Føreline Flash med SNAP Lukning & City Håndtag - HundelineFøreline Flash med SNAP Lukning & City Håndtag - Hundeline

Føreline Flash med SNAP

169,00 DKK179,00 DKK

Snap Lukning – City Håndtag 

Føreline i kraftig nylon med neopren inderside, som giver et blødt greb om håndtaget. Selve karabinhagen er med ”snap-lukning”, som gør det nemt at klikke fast i ringen i halsbåndet.

 

Ryd

Føreline Flash med SNAP Lukning & City Håndtag – Hundeline

Føreline Flash med SNAP Lukning & City Håndtag. Føreline & Hundeline i kraftig nylon med neopren inderside, som giver et blødt greb om håndtaget.

Selve karabinhagen er med ”snap-lukning”, som gør det nemt at klikke fast i ringen i halsbåndet. Denne lukning er særdeles bevendt hvis hundeføreren f.eks. har kolde fingre eller handsker på.

”Snap-lukningen” fungerer også fint selvom karabinhagen har været i kontakt med f.eks. sand. De mest almindelige karabinhager på markedet blokerer ofte i det øjeblik der er kommet sand i. Linen er ydermere udstyret med et ”city-håndtag”, der sidder tæt på hunden.

Det gør det nemt, for især hundeførere af store racer, at holde hund tæt til sig ved færdsel i f.eks. tæt befolkede områder eller ved passage tæt på anden hund. ”City-håndtaget” har en ekstra funktion, hvor man kan føre toppen af linen igennem og derved opnå en kortere snor.

  • God kvalitet
  • Enormt funktionelt
  • City-håndtag
  • Snap-lukning
  • God til prisen
  • Den smalle line er testet til et træk på 170kg
  • Den brede line  er testet til et træk på 200 kg.

Hundeline & Føreline

Hundesnore, Flexi liner og Hundeliner – find lige det du mangler her! Vi har mange forskellige designs og farver lavet af forskellige materialer. Du kan både finde nylon, læder og gummi. Oplev de forskellige muligheder lige her, der er nemlig nogle rigtig smarte indimellem. Hvis du er i tvivl om, hvilken en du burde vælge, så står vi altid klar til at hjælpe.Med at vælge en flexiline,  dressur-liner og sporline.

Team hos Jekas

Team jekas her lige ved hånden hvis du har spørgsmål kan du ringe, du kan også sende en mail Her. Du kan følge vores nyheder, events og andre indslag på Facebook Her. 
Team Jekas elsker når du deler dine indkøb med os på @Jekashundogkat på Instagram.

Vægt 1.5 kg
Farve

Sort, Orange

Farve

Orange, Sort

Størrelse

L180cmxB20mm, L180cmxB15mm

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Føreline Flash med SNAP”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

1
Scroll til toppen