Forklæde med Lommer

169,00 DKK

Forklæde skåner dit tø

Brug dette forklæde når du klipper, trimmer eller din hund skal i bad. Det kan også være fin at have med når du skal på show eller på udstilling med din kat eller din hund.

 

 

 

Forklæde med Lommer – Hundefrisør og Hundemassør

Forklæde med Lommer til den daglige trimning. Eller til dig der er hundefrisør eller hundemassør. Det er let at tage af og på når du i hverdagen udfører den daglige trimning. Eller når du skal have din hund i bad. Her skåner du dit tøj og det bliver ikke vådt. Pelshår er lette at få af den glatte overflade på dette forklæde.

Forklæde med Lommer – Til Hundefrisør og Hundemassør

Til Hundefrisør og Hundemassør er nødvendig og brugbar når du er hunde frisør, hunde massør eller du går på show med din hund. Du skåner dit tøj så det ikke bliver vådt og det er hurtigt at tage på over dit normale tøj eller over din arbejdsskjorte.

Vi gør opmærksom på denne vare er der en lille lager beholdning på og der kan forekomme kort leveringstid på denne vare.

  • Forklæde med Lommer
  • Pelshår hænger ikke fast
  • Fine detaljer med glitrende sten
  • Idel til trimning og klipning
  • Ideel når du bader din hund
  • Farve TSort

 Jekas – vi er din sparringspartner

Ud over Groomingborde har vi udvidet vores sortiment med den Tholo By jekas egen Elektriske Dog Trolley. Samt vores unikke og super stærke Elektriske Trimmeborde i Low Low der går ned til 21 cm. Så den store hund let kan komme op på bordet. Det er vores mest solgte elektriske groomingborde.

Har du brug for at der er en mulighed for hvalpe og hunde kan slappe af. Kan vi anbefale hvalpegårdene Kazan her eller Kennel Zecta  her

Hvorfor vælge THOLO  Danmark Trimmebord hos Jekas.dk

Husk på at vi altid er klar til hjælpe hvis du har spørgsmål.  Du kan kontakte os her ved at ringe eller sende en mail Her. Du kan følge jekas.dk på Instagram her Og har du lyst til at dele dine indkøb med Team Jekas i billeder eller videoer er du velkommen til at hastag @ jekashundogkat på Instagram

Vægt 0.3 kg
Farve

Sort

Funktion

Frisørtøj

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Forklæde med Lommer”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

1
Scroll til toppen