Fresh Pearls Granulat Kattegrus 5 L

64,95 DKK299,00 DKK

Månedsgrus Granulat til kattebakke

Granulat er  både økonomisk og hygiejnisk silikat fra er lugtfrit, støvfrit og giftfrit naturprodukt. Fresh Pearls katte grus der ekstremt hurtigt absorberer og binder alle væsker og ubehagelige dufte. Granulaternes størrelse og form bevirker at de ikke klæber til kattens poter og pels.

 

Ryd

Fresh Pearls Granulat kattegrus – Månedsgrus

Fresh Pearls katte grus er støvfrit katte grus samt månedsgrus. Her er det både økonomisk og hygiejnisk silikat fra er lugtfri,  giftfrit og støvfrit kattegrus i et naturprodukt. Fresh Pearls katte grus der ekstremt hurtigt absorberer og binder alle væsker og ubehagelige dufte. Granulaternes størrelse og form bevirker at de ikke klæber til kattens poter og pels. Fresh Pearls kattegrus er granuleret kattegrus er en super god type grus, der absorberer urin og neutraliserer lugten. Den er nem at bruge, og er langtidsholdbar også kaldet måneds grus. 1 pose er nok til at holde katte bakken frisk og ren i op til én måned, da katte gruset virker bakteriehæmmende. Da det er støvfrit, er det også velegnet, hvor der er mennesker med allergi. Takket være de mange små huller i granulatet suges urin op på få sekunder. Lugten bliver inden i granulatet og væsken fordamper.

Støvfri Kattegrus er Måneds grus til pelsbørn

Fresh & Easy har en enorm sugeevne og holder katte toilettet rent og frisk længe. Er pladsen trang og du skal have kattebakke eller katte toilet hvor du er. Er Silikat måneds grus en god mulighed fora t have en dejlig frisk kattebakke i lang tid. Når katten laver stort om, sluttes lort i en kattebakke med Fresh Pearls katte grus, holdes lugten væk fra rummet.  Ved måneds grus er det kun klumperne med afføring i, der tages op dagligt. For på den måde at holde kattebakken 100 % frisk så længe som muligt.

Fresh Pearls Granulat grus er intet mindre en et Naturligt og miljø venligt grus.

  • Absorberer urin
  • Støvfattigt
  • Allergivenligt
  • Bakteriehæmmende
  • Miljøvenligt & nedbrydeligt
  • Neutraliserer dårlige lugte
  • Nem at bruge

v/ Ordre leveres en kasse med 6 poser i pr ordre grundet vægten til PakkeShop.

V/ storkunde ordre er min. køb 138 poser  leveret til hjemmeadresse.

Ønsker du at købe 138 poser = ( 23 x 6 poser)  kontakt os Her   – så guider vi dig videre – grundet systemet og  grund af vægt – Det leveres på en palle og det hedder sig den leveres til fortovskanten.

Har du spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os Her. Vidste du at du kan dele dine indkøb med Team jekas på Instagram? Det gør du ved at @jekashundkat – vi lægger nyheder og spændende ting på vores Instagram, du kan følge os Her.

Vægt 6 kg
Antal

1stk, 6stk

Dyr

Kat

Funktion

kattebakke

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Fresh Pearls Granulat Kattegrus 5 L”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

1
Scroll til toppen