Vælg en side

Gratis fragt til pakkeshop over 599,-

Hurtig levering - 1-3 hverdage

5 stjerner på trustpilot

20%

FroliCat BOLT med laser

385,45 DKK 309,95 DKK

FroliCat BOLT m/laser

Kattelegeøj – Katte elsker tilfældige mønstre,  der kan jagtes og fanges hen ad gulvet, op af vægge og over møbler. Det giver en god og sjov aktivering og det vil få din kat op på dansende poter.

 

Beskrivelse

FroliCat BOLT m/laser kattelegetøj

FroliCat BOLT m/laser kattelegetøj. Katte elsker tilfældige mønstre de kan jagte og fange hen ad gulvet, op af vægge og over møbler. Det giver en god og sjov aktivering.

Bolt er et interaktivt kattelegetøj udstyret med en laser der vil give din hund eller kat mange  timer med sjov leg og aktivering.
Hold Bolt i din hånd eller placer den på en jævn  flade, tænd den og du vil se dit kæledyr jagte laseren i de mangel mulige og helt tilfældige mønstrer, der kommer frem.

  • Mål: 7,62 x 7,62 x 25,40
  • Den er med manual mode hvor du kontrollere laserens bevægelser.
  • Den har Automatisk timer der slukker efter 15 min.
  • justerbar ispejl til at sigte laseren på tværs af forskellige flader
  • Der bruges 4AA batterier ( ikke inkluderet)

Aktiveringslegetøj og Sanselegetøj  til kat er noget katte virkelig elsker. Studier viser, at katten faktisk er ligeså kloge som hunde. Det er efterhånden velkendt, at der findes aktiverings legetøj til hund – men din kat har også brug for det. Hos jekas går vi op i  Aktiveringslegetøj  inkl. sanse legetøj til katte. Du kan se vores udvalg i kattelegetøj ved at følge med her.

Team Jekas er din sparringspartner

Har du spørgsmål er du velkommen til at tinge til os eller til at kontakte os via mail Her.  Vidste du at du kan dele dine indkøb med os på #jekashundogkat og du kan følge jekas.dk på Instagram lige Her. 

Yderligere information

Vægt 1.2 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “FroliCat BOLT med laser”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

0