Loppe og Tæge middel FrontlineLoppe og Tæge middel Frontline

Frontline Spray

169,00 DKK249,95 DKK

Frontline Spray

Dræber flåter inden for 48 timer og lopper inden for 24 timer. Den indeholder bl.a. bivirkninger og kontraindikationer

Ryd
Varenummer (SKU): 143560 Kategorier: , , Tags: , ,

Frontline Spray Loppe og Tæge middel Frontline

Frontline Spray mod lopper og flåter det Virker hurtigt – dræber lopper indenfor 24 timer og flåter indenfor 48 timer Virker længe – beskytter mod nye …Loppe og Tæge middel Frontline er et hurtigt virkende loppemiddel. Du kan se vores udvalg ved at se med Her

  • Dræber flåter inden for 48 timer og lopper inden for 24 timer.
  • Er langtidsvirkende. Beskytter hund mod nye flåtangreb i op til 4 uger.
  • FRONTLINE Beskytter hund og kat mod nye loppeangreb i 8 uger.Udviklingen af nye loppeæg, -larver og -pupper forhindres i op til 8 uger hos din hund eller din kat.
  • Nem at anvende.Flåter og lopper behøver ikke at bide først – virker ved direkte kontakt.Må bruges til hunde og katte fra de er 8 uger gamle.
  • FRONTLINE Må gerne benyttes til drægtige hunde og katte og diegivende hunde og katte.


Specielle  forsigtighedstegler
vedrørende brugen for din hund eller din kat: Hvis du har flere dyr, er det vigtigt, at du sikrer dig, at de ikke slikker hinanden efter behandling. Det anbefales, at du ikke bader din hund eller din kat 48 timer før og efter behandling med Frontline spray. Bade med shamponering nedsætter varigheden af virkningen af præparatet. I to dage efter behandlingen, bør hunde ikke svømme i vandløb.

Tilhæftning af enkelte flåter kan ses og derfor kan man ikke helt udelukke overførsel af infektiøse lidelser, såfremt der er ugunstige betingelserBemærk: Ved brug af Frontline, på kæledyr  der lige er behandlede, så bør kæledyret ikke sove sammen med dig eller dine børn. Undgå at drikke, spise eller ryge, mens du behandler dit dyr. Den indeholder bl.a. bivirkninger og kontraindikationer

Bemærk! grundet salg af loppemidler og flåtmidler er omfattet af loven om salg af lægemidler, kan du ikke bytte eller returnere loppemidler og flåtmidler – heller ikke selvom pakken ikke har været åbnet. Du kan hente flere informationer på www.laegemiddelstyrelsen.dk eller ved at ringe til dem på 44 88 95 95.

Den indeholder bl.a. bivirkninger og kontraindikationer

Vægt 0.1 kg
Vælg en variant

100 ml, 250 ml

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Frontline Spray”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

1
Scroll til toppen