funky bold kattelegetøj til kradsetræer1funky bold kattelegetøj til kradsetræer1

Funky Bold Ophæng

89,00 DKK

Sjov Legetøj 

Funky Fjer Bold er moderne og sjov Katte legetøj til montering på kradsetræer, i huler, i tuneller og hvor du ellers kan finde på at bruge de fine fjer bolde. Det  giver endnu mere leg og aktivering til killinger og legesyge katte.

Ryd

Funky Bolg Kattelegetøj til kradsetræer

Funky Fjer Bold med levende fjer. Funky Fjer Bold en fed nyhed der har været ønsket som tilbehør til kradsetræer. Funky Fjer Bold er moderne og sjov Katte legetøj til montering på kradsetræer og giver endnu mere leg og aktivering til killinger og legesyge katte. Funky Rebel plys bold med store og leende fjer.

Funky Bold

Funky Bold en fed nyhed med en plys bold og levende fjer. Dette  har været et ønske i mange år, for at give mere legetid i et kradsetræ.  Funky Fjer Bold er moderne og sjov Katte legetøj til montering på kradsetræer og giver endnu mere leg og aktivering til killinger og legesyge katte. Funky Bold er en stor plys bold med store og levende fjer.

Funky Bold med fjer – Sjov legetøj giver sjov legetid.

Funky  Bold når der skal være mulighed for at lege i et kradsetræ, i en hule eller på et væg krads. elektronisk katte legetøj og aktiverings-legetøj drejer rundt og bevæger sig uden et mønster. Dette katte legetøj driver din kat vild med sine uberegnelige roterende bevægelser. Katte bliver fascineret af de uberegnelige  og livlige fjer  der flyver let ved bevægelse.  Denne bold animere katte til fangeleg og sjov leg. De vil lege den  til de bliver trætte.  Funky Bold fås i Creme, Grå og gyldne Brune nuancer. Derfor bestiller du flere kan vi ikke garantere at du få alle i samme farve.

  • Mål: 6 cm
  • Fin GaveBoks: m/2 stk

Elsker du også Team Jekas? 
Så følg med i vores Jekas univers som du finder på 👉 Facebook 👈
Du kan også følge os på 👉 Instagram 👈 og dele dit køb med resten af Jekas familien ved at bruge #jekashundogkat
Har du spørgsmål  kan du altid enten ringe til os eller du kan sende en mail til os og vi vender tilbage.

Vægt 0.6 kg
Farve

Brun, Creme, Grå

Dyr

Kat

Funktion

Legetøj

Mærke

Pet Rebels

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Funky Bold Ophæng”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

1
Scroll til toppen